Da o sa il poti indoi complet dar dupa scoaterea coroanei trebuie sa megi la recuperare o sa poti juca fotbal si o sa poti alerga, acum depinde si de om, am intalnit mai multi cu problema asemanatoare tie... unii s-au vindecat in 1 luna altii in 5 stai linistit poti juca fotbal ( 6 luni ) atat o sa iti zica doctorul ca trebuie sa stai pe tusa
Doar medicul care te-a operat sau/si medicul sportiv iti poate raspunde corect la aceasta intrebare.
Te asigur ca vei putea juca fotbal. imi amintesc ca la fel eram si eu speriat cand am facut operatia de apendicita..pe atunci practicam artele martiale! totul s-a terminat cu bine..ca intotdeauna!
Daca a fost ingrijit corect si s-a sudat osul fracturat atunci; da vei putea juca
Nu vreau sa zic prea multe ca nu-s experimentat...dar stiu ca am avut piciorul in ghips 1 luna si dupa abia puteam sa calc.La inceput mergeam usor, sprijinit de ceva, apoi mergem schiop ca sa nul fortez iar dupa vreao 3-4 zile am inceput sa merg nurmal(nu ca inainte dar destul de bine) ar tb sa faci ex de recuperare(adic peste o saptamana sau doua sa incerci sa alergi sa faci aplecari cu genunchi intasi etc.)cred ca ti-am fost de folos cat de cat
Coroana inca nu a mentionat daca mi-o mai scoate.acum am inceput sa merg cat de cat am 2 sapt si abia pot s indoi picioru la 90 d grade.multumesc mult.
Nu ai pentru ce.Nu-l forta prea tare.zic si eu . mergi putin, apoi indoi genunchiul il intizi ..si tot asa...