anonim_4396
| anonim_4396 a întrebat:

Salut, am cateva ore de cand ma doare in piept cand respir, mi-am luat tensiunea sa vad daca este de la inima si am tensiunea foarte buna. nu m-as duce la spital doar pentru asta daca ma simt bine. doar ca e foarte incomod si ma enevreaza si sincer sperie putin. daca stiti cumva ce este va rog spuneti-mi, desigur, daca o sa fie ceva mai rau merg la spital, insa vreau sa stiu ce poate i, sunt si panicoasa de fel, mersi

Atenţie! Problemele de natură medicală sunt probleme serioase care necesită asistenţă/consult specializat. Sugestiile date de utilizatorii TPU au doar o valoare orientativă şi în nici un caz nu exclud consultul profesional medical. Prin urmare vă recomandăm să apelaţi la personal medical specializat atât pentru diagnosticare, cât şi pentru tratament.
3 răspunsuri:
| LadyDee89 a răspuns:

Mie mi s-a intamplat sa ma doara foarte rau inima, mi s-a oprit respiratia, imi era foarte foarte rau! Eu o am si pe mama cu problema la inima din nastere si m-am gandit ca poate am si eu! Am fost la Timisoara la control si inima imi era sanatoasa, toate starile le aveam de la oboseala, stres si alimentatie neechilibrata! un mic control sa stii ca nu strica

| andreeafnkle a răspuns (pentru LadyDee89):

Multumesc mult, poate ar trebui, dar nu am problema de la inima, ci de la plamani cred, deoarece ma doare si la spate.

| LadyDee89 a răspuns (pentru andreeafnkle):

O chestie pe care am auzit-o : plamanii nu dor!
Si poti merge si la medicul de familie sa vezi ce iti zice