| Neamiticahfdn a întrebat:

Salut, am cumparat un sampon de par de la avon, si cand m-am spalat cu el la cateva minute a inceput sa ma manance pielea capului foarte tate, si in prejur la cap mi se inrosise pielea si aveam o mancarime foarteare, acum nu ma mai spal cu acel sampon, cred ca am eu vreo alergie la el sau are el ceva, dar cand fac putin sport ma mananca la fel parul, pana acum nu simteam asta, de la ce poate fi si cum as putea scapa? Cer scuze pentru greselile de scriere

Atenţie! Problemele de natură medicală sunt probleme serioase care necesită asistenţă/consult specializat. Sugestiile date de utilizatorii TPU au doar o valoare orientativă şi în nici un caz nu exclud consultul profesional medical. Prin urmare vă recomandăm să apelaţi la personal medical specializat atât pentru diagnosticare, cât şi pentru tratament.
4 răspunsuri:
| orientalmed a răspuns:

Simplu,
1) Faci alergie la samponul respectiv. Schimba-l cu ceva mai natural..de aici sunt 99% naturale si la preturi bune...www.ClubYr.ro dar nici un sampon natural nu-ti poate garanta compatibilitatea cu scalpul tau.
2) Cand faci sport transpiri putin sau mai mult si la scalp.( pielea capului) Probabil o perioada o sa ai o iritatie locala si pielea reactioneaza si la transpiratie. Cauta ceva natural sa linistesti procesul.

| Neamiticahfdn explică (pentru orientalmed):

Pai eu m-am spalat o singura data samponul respectiv, acum folosesc alt ceva si in timpul spalari nu am mancarimi, doar obosesc putin.

| Adry05 a răspuns:

Daca cumparati porcariile alora de la Avon. Poate vad si altii si nu le mai cumpara porcariile vandute extrem de scump pentru calitatea deplorabila

| Violleta2022 a răspuns:

Evident este alergie la acel sampon!
Spala-te cu multa apa calda si calteste-te cu otet de mere sau alimentar, cam jumate apa si jumate otet. Otetul anuleaza efectele samponului si calmeaza mancarimile.