| marisha96 a întrebat:

Salut, am decis sa slabesc, as vrea sa formam un grup pentru a ne impartași cu idei, cu cit am reușit să slăbim, și sa discutăm pe tema aceasta, cine este interesat lasă un comentariu. Merci

Atenţie! Problemele de natură medicală sunt probleme serioase care necesită asistenţă/consult specializat. Sugestiile date de utilizatorii TPU au doar o valoare orientativă şi în nici un caz nu exclud consultul profesional medical. Prin urmare vă recomandăm să apelaţi la personal medical specializat atât pentru diagnosticare, cât şi pentru tratament.
7 răspunsuri:
anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Aveti si bautura si ceva gagici in grup? Ma bag si eu.laughing

| OmulDeStiinta1986 a răspuns:

Http://calorii.slabute.ro/calculator-greutate-ideala-copii.html Multe legume, foarte putina carne, 2 fructe pe zi, fara mancaruri uleioase, mai deloc zahar(in special sucurile dulci cola etc.). slabesti sigur. daca vei avea apoi ameteli e de la faptul ca nu mananci destule legume. e mai usor sa slabesti acum decat cand vei fi la 25 de ani sa zicem.

| Syndre a răspuns:

Comunitatea de pe myfitnesspal e okay și cred că mai era un site românesc, slăbute sau ceva de genul. happy

| MariuS88c a răspuns:

Nu fii prost/proasta. nu este vine sa slabesti asta poate duce la boli si la mai stiu eu ce, altii au ajuns schelet si au murit, au vrut sa slabesca putin dar organismul nu a incetat in a-l face sa mai slabeasca si s-a stins.
Doamne fereste.
Mai bine spune ca vrei sa te formezi, du-te fa un sport sau sala.
bafta!

| marisha96 explică (pentru MariuS88c):

Asta vreau si sa fac, insa vreau ca sa fim mai multi, si sa ne incurajam, sa ne impartasim succesele, astfel este mai multa motivatie

| MariuS88c a răspuns (pentru marisha96):

Pai atunci fa un site daca ai nevoie de ajutor despre cum se face imi dai mesaj privat.
fundalaughing))

| OmulDeStiinta1986 a răspuns (pentru marisha96):

Vezi ca este motor de cautare sus pe pagina asta si ii gasesti pe cei care vor sa slabeasca. cauti "slabesc"