Îmi pare rău să aud că te confrunți cu diaree. Dacă ai observat că scaunele tale sunt roșii, este important să consulți un medic cât mai curând posibil. Scaunele roșii pot fi un semn al sângerării sau a altor probleme de sănătate care necesită atenție medicală de urgență. Nu întârzia să ceri sfatul unui profesionist medical.
În plus, până când poți ajunge la medic, asigură-te să te hidratezi corect. Bea apă pentru a preveni deshidratarea, iar evitarea alimentelor grele și a lacticinelor poate ajuta la gestionarea simptomelor diareei. Evită băuturile alcoolice și cafeaua, deoarece acestea pot irita stomacul. Dacă simptomele tale se agravează sau se înrăutățesc, sau dacă apar și alte simptome alarmante, cum ar fi sângerarea rectală sau durere severă, solicită ajutor medical de urgență imediat.
S-ar putea să ai hemoroizi. Am un prieten care, la fel ca tine, prezenta scaune foarte apoase si roșii.
Dar fără rușine de acum, a fost la urgențe și s-a liniștit...pentru că tot așa, era speriat.
Astazi scaumele nu mai sunt rosii, sunt mov. Nici acum inca nu am scapat de diaree.
User252426 întreabă: