| BracKMyhay95 a întrebat:

Am facut fotbal de performanta 7 ani iar in momentul de fata practic culturismul si ocazional cate un meci de fotbal. Dar azi la un joc cu amici m-a luat o durere in partea stanga (cum ar fi apendicele numai ca in stanga) si nu mai puteam sa alerg, respiram greu... Puteti sa imi spuneti care este cauza s-au daca ati mai auzit de asa ceva si daca este grav.
PS: Mie frica sa ma duc la doctor si mai intai va intreb pe voi!

Atenţie! Problemele de natură medicală sunt probleme serioase care necesită asistenţă/consult specializat. Sugestiile date de utilizatorii TPU au doar o valoare orientativă şi în nici un caz nu exclud consultul profesional medical. Prin urmare vă recomandăm să apelaţi la personal medical specializat atât pentru diagnosticare, cât şi pentru tratament.
5 răspunsuri:
| Korman a răspuns:

Am avut si eu aceleasi dureri.Cel mai bine ar fi sa mergi la medic.O boala poate avea simptome diferite la oameni.Nu ca eu as fi fost.

| BracKMyhay95 explică (pentru Korman):

Dar ti-a trecut de la sine?

| CoxOno a răspuns:

Am avut si eu aceiasi durere in partea stanga initial am crezut ca e apendicita
, am fost la un consul si a rezultat o infectie urinala/1 saptamana tratament si s-a rezolvat dar cum zice si Korman O boala poate avea simptome diferite la oameni Cel mai bine ar fi sa mergi la medic.

| Korman a răspuns (pentru BracKMyhay95):

Nu zilele trecute am avut o durere de asta care parca ma "taia". Nici nu puteam sa merg.

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Nu cumva te-a lovit cineva cu mingea?
Ai cazut? Ceva?
Oricum du-te la doctor ca nu te omoara!
Fa-ti o programare!
Cel putin asta e parerea mea!

Sper ca te-am ajutat!
Sal, sal!