| megaadi0 a întrebat:

Am facut luna asta (pe 24) o operatie numite frenoplastie, mai pe romaneste : ața penisului mi-a fost taiata. Acum am niste ațe in penis, un fel de cusutura, si as vrea sa stiu cam cand imi cade cusatura asta si cand imi pot reincepe activitatea sexuala. Doctorul mi-a zis ca atele astea care le am eu acum or sa cada de la sine si ca activitatea sexuala mi-o pot reincepe peste o luna, dar vad ca atele astea incep deja sa casa, si nu stiu daca e de bine, fiindca nu au trecut nici macar 2 saptamani...Ma puteti lamuri?

Atenţie! Problemele de natură medicală sunt probleme serioase care necesită asistenţă/consult specializat. Sugestiile date de utilizatorii TPU au doar o valoare orientativă şi în nici un caz nu exclud consultul profesional medical. Prin urmare vă recomandăm să apelaţi la personal medical specializat atât pentru diagnosticare, cât şi pentru tratament.
2 răspunsuri:
| MirceaRadu21 a răspuns:

Salut! Si eu am trecut prin asta la varsta de 12 ani.Stai linistiti ca nu se intampla nimic.Doctorul a dat un termen dar la mine cand faceam baie stateam mai mult in apa ca eram mic si au inceput sa cada.In cateva zile mie mi-au cazut atele alea si am scapat.Nu te mai ingrijora.bafta

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns (pentru MirceaRadu21):

Cat a costat operatia?