Splina sau hernie ombilicala, trebuie sa faci o ecografie la medicul de familie altfel nu aflii ce ai.
Crezi ca este ceva grav, nu vreau sa merg la medic
Nu poti fara medic nu te juca cu asa ceva ca daca ai hernie ombilicala si nu o operezi aia se infecteaza face septicemie si poti murii, mergi la medic sa stii macar ce ai, ecografia nu doare, la citi medici merg eu nonstop asta e cea mai usoara ecografia si radiografia, unt investigatii ne dureroase.
Nu ai frate nimic. Nu există hernie ombilicala, hernie faci de la ridicat greutăți nu de la dat cu pumnul. Te-ai forțat când ai dat pumnul să stai țeapăn în pământ și d-aia te doare, așa am pățit și eu că sunt la sala de sport și ridic greutăți, flotări, genoflexiuni, etc. Dacă faci flotări și te doare sternul, ce faci, începi să plângi și să te vaiti? Sunt mușchii abdominali și nu are ce să se întâmple, dacă te gândești la întinderi sau rupturi, alea dor de nici nu poți să respiri, te tăvălești pe jos. Relaxează te, nu te mai forța așa tare de la început și să faci până obosești, o să îți treacă în 2 zile maxim. Sănătate, ești cam ipohondru!
Ok,știu și eu fac sala si ieri am făcut si tracțiuni, ms de răspuns!
dobrin1019 întreabă: