Tensiunea e normală. Ai o nevralgie intercostală. Ai pe cineva în familie cu probleme cu inima?
Ia nişte Paracetamol şi Ibuprofen.
Am luat ceva de raceala și niște comprimate gastrorezistente deoarece am crezut ca am brge.Am rezolvat problema cu brge dar mai ma inteapa inima si respir greut și mai se lasa și pe brat uneori si asa
Ai pe cineva în familie bolnav de inimă? Trebuie să îți facă spirometrie, EKG şi eventual radiografie la plămâni. Dar numai după ce îți trece răceala. Toate durerile plus respirația îngreunată sunt probabil de la răceală.
Mi a trecut raceala și este totul în regula respir foarte bine din ce vad.Dar mai ma inteapa inima uneori asa și coastele mai ma dor în rest nimic.Nu am pe nimeni bolnav de inima în familie
Am fumat și momentez stau lângă multe persoane care încă fumeaza langa mine
Tu ai zis că respiri greuț. Eu zic să te decizi.
Pai respir greut uneori mai ma inteapa inima si mai ma dor coastele asa și se lasă durerea pe brat.ce pot lua pentru a ameliora simptomele
Eu zic să mergi să îți facă un EKG şi o radiografie la plămâni şi o spirometrie. E posibil să ai astm, e posibil să ai vreo insuficiență de valvă mitrală. Mergi cât mai repede la doctor cu simptomele astea. Ia nişte Paracetamol şi Ibuprofen între timp.
Nu! Se rezolvă conservativ de cele mai multe ori. Iar în cazul tău orice ar fi cred că se poate rezolva conservativ.
Ok! Pana sa merg la medic încerc sa continui cu paracetamol și antinevrakgic ca nu am ibuprofen luate o data pe zi sau de câte ori