Clenil mi-a creat si mie aceleasi probleme, asa ca am renuntat la el desi m-a certat medicul pneumolog. Eu sufar de astm bronsic. Am gasit un inhalator salin care m-a ajutat mai mult. De cand folosesc sarea sub aceasta forma, respiratia mea s-a imbunatatit.
Nu stiu daca te pot ajuta prea mult pentru ca eu am dat-o pe naturiste in ultima vreme. Folosesc inhalatoare saline, perne cu sare, toate cumparate de la salina. La Clenil am renuntat de 5 ani. Nu respiram deloc bine cu acel tratament. Parca imi infunda si mai tare caile respiratorii.
Luai clenit tot timpul? Mi-e mi lo prescis doar o luna.
Tu făceai crize sau ceva?
Uite nr meu 0757500061.
Dacă poți să-mi scrii pe wapp sa vorbim acolo.
La mine cred ca e o problema mai grava. E vorba de astm bronsic. Da, era un tratament permanent.
Mie mi-o spus ca e hiperactivitate bronsica adică început de astm, dar nu ma sufoc, nu fac crize. Doar tușesc.
Tu făceai crize sau ceva?
Am avut o perioada crize in care nu puteam sa mai respir, ma sufocam. Nu puteam vorbi pentru ca trebuia sa respir, sa trag aer in plamani fiindca nu-mi ajungea. Simteam ca ma apasa ceva greu pe piept si comprima aerul. Am inceput tratamentul cu aer salin(inhalator cu sare pura din salina), perne cu sare noaptea langa perna de dormit si camera cat mai curata, fara mucegai, praf sau condens la geamuri.
Eu de când am luat spray-ul acum parca trag aer în piept mai greu, dar nu o să-l mai iau și am sa iau doar medicamentul de tusa care mi lo dat
Exact aceeasi reactie am avut-o si eu. Simteam ca respir mai greu si oboseam Nu ma puteam deloc concentra pe ce aveam de facut si urma sa dau niste examene. Am renuntat si gata. Doctorita m-a certat, dar eu am stiut mai bine ce era ok sau nu pentru mine. Mi-am luat inhalator salin si de atunci mi s-a imbunatatit respiratia, aproape ca am ajuns la normal.
Eu dacă am luat spray-ul 2 zile poate nici atât și respir mai greu. Dar nu o să-l mai iau. Oare îmi va revine la normal?
Vorbeste cu medicul tau. Eu nu pot da sfaturi pentru cineva care poate reactiona diferit.
Mario1996 întreabă: