Nu e obligatoriu sa apara doar la nivelul articulatiilor pot aparea si in alte zone vecine membrului superior, si nu ma refeream la ex pentru piept si triceps ca la un tot, ma refeream strict la dipsuri pentru ca am vazut destui oameni care se plangeau de probleme asemanatoare cu dureri in spatele capului/ceafa si umeri, si el a zis ca il doare in general in spatele capului cand face dipsuri, si dupa la leg press.Cum astea doua au fost singurele exercitii aduse in vorba, sunt foarte sigur ca dipsurile au cauzat problema, poate sa fie si ceva ce nu are nici o legatura cu exercitiile si sa fie vorba de altceva si pentru asta trebuie sa vada un medic, dar din ce a spus el pana acum nu prea reiese ca ar fi avut probleme de genul inainte.
Nu le faci bine. Faceai dipsuri pentru ce triceps/piept,in primul rand? daca le faci pentru triceps ai nev de o anumita pozitie, daca le faci pentru piept trebuie sa fii putin mai inclinat si sa nu mergi pana jos de tot, gasesti video-uri pe ytb cum sa le faci si pentru ce vrei predominant sa le faci, totul explicat.
Dar daca voiai sa le faci pentru triceps, mai bine faci triceps pushdowns sau skullcrushere.
Durerea aia apare pentru ca daca le faci oarecum incorecte te poti accidenta usor, multi oameni patesc asta la dipsuri cel mai bine sa faci alte exercitii in locul lor.
"Durerea aia apare pentru ca daca le faci oarecum incorecte te poti accidenta usor, multi oameni patesc asta la dipsuri"
Scuză-mă, tu i-ai citit întrebarea măcar? Pe tine te doare CAPUL când faci exerciții pentru piept/triceps? Și te doare CÂTEVA ORE? Execuțiile greșite aduc dureri articulațiilor de la nivelul membrelor superioare, nu am auzit pe nimeni până acum ca-l doare capul ca a lucrat gresit la paralele.
P.S. Pentru autorul întrebării: fă o vizită la medic.
Te cred că tu oi fi auzit oameni să se plângă de dureri de cap după acest exercițiu, eu nu am auzit, dar totuși ce descrie el (durere care durează câteva ore, mai ales cea de acasă care a ținut până a doua zi dimineața) nu mi se pare normal.
Pentru piept faceam si eram ușor inclinat in fata, m-am uitat pe yt la ft multe tutoriale
Am fost la medic pana la urma si aveai dreptate de la dipsuri e, am facut o mica ruptura musculara in spatele capului sau ceva gen, trece in 2 luni
Vlalslsl întreabă: