| Stefa0072004 a întrebat:

Salut, am fost și eu la acum 2 zile la spital și mi s-a comunicat ca am un mic varicocel la testicul. Domnul Doctor mi-a spus sa iau medicamentul Tador timp de 7 zile. Este bun acest medicament pentru aceasta problema? Acesta nu mi-a comunicat sa fac vreo operatie dar nici nu știu sigur dacă este nevoie sa fac acest lucru. Și dacă este nevoie de operație, cât timp voi fii internat? Cine răpunde ofer fundă cu respect

Atenţie! Problemele de natură medicală sunt probleme serioase care necesită asistenţă/consult specializat. Sugestiile date de utilizatorii TPU au doar o valoare orientativă şi în nici un caz nu exclud consultul profesional medical. Prin urmare vă recomandăm să apelaţi la personal medical specializat atât pentru diagnosticare, cât şi pentru tratament.
Răspuns Câştigător
| dullcat a răspuns:

Buna.Daca era nevoie de operatie in stadiul actual, ti-ar fi zis medicul.Nu consideri trist ca oamenii respectivi studiaza 6 ani de facultate plus multi altii de rezidentiat, cursuri etc. pentru ca pacientii sa le puna la indoiala judecata, intreband pe siteuri precum asta daca e bun tratamentul?

1 răspuns:
| Stefa0072004 explică (pentru dullcat):

Se poate pune gheata la varicocel? Cauza este șezutul prost?