Buna
renunta la fumat pentru ca in primul rand este un pacat inaintea lui dumnezeu, iar in al doilea rand dauneaza grav sanatatii.
O zi buna.
Pfff cat de indoctrinat sa fii sa pui pacatul inaintea proprii sanatatii...
PS... Dumnezeu se scrie cu literea mare... mama ei de credinta.
Abia acum te-ai apucat de fumat? Dacă da, să știi că așa e normal să pățești la început, dar după ceva timp te vei obișnui.
Pai am inceput de vreo 2 ani...dar nu fumez in fiecare zi adica de abia daca fumez 3, 4 pe saptamana ...asa cand mai ies cu prietenii.inca nu simt ca m a prins acea,, dependenta,,
Pai... Asa e la început, am niște prieteni si la ei sa întâmplat la fel, dar dupa 2-3 luni de fumat nu mai ai stările astea
Corect. Dupa 2-3 luni treci la nivelul doi - incepi sa iti pierzi gustul, mirosul. Dupa inca citiva ani incepi sa obosesti ca un mosneag, si ultimul level up e cancerul. Spor la farmat!
Pai s-ar putea ca prietenii tai care ti-au dat tigarile sa fie niste dealeri si sa iti puna droguri in tigara, asa putin cat sa te inveti la inceput , sau. Daca sunt primele doua tigari care le-ai fumat e ceva normal, dapai daca sunt si cu filtru galben sau sunt mai tari =D
stai linistit frate le am cumparat din Supermarket
anoooonimm77 întreabă: