| MihaiCh197 a întrebat:

am fumat 2 țigări...dupa ceva timp, a inceput sa mi fie rau... Amețeli, de-abia puteam sta in picioare... aveți idee de ce am avut aceste simptome?happy funda :3

Atenţie! Problemele de natură medicală sunt probleme serioase care necesită asistenţă/consult specializat. Sugestiile date de utilizatorii TPU au doar o valoare orientativă şi în nici un caz nu exclud consultul profesional medical. Prin urmare vă recomandăm să apelaţi la personal medical specializat atât pentru diagnosticare, cât şi pentru tratament.
Răspuns Câştigător
anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Buna
renunta la fumat pentru ca in primul rand este un pacat inaintea lui dumnezeu, iar in al doilea rand dauneaza grav sanatatii.
O zi buna.

9 răspunsuri:
| cristinela4 a răspuns:

Pentru ca să te înveți minte că fumatul ucide!

| dascalu2002 a răspuns:

Pai... Asa e la început, am niște prieteni si la ei sa întâmplat la fel, dar dupa 2-3 luni de fumat nu mai ai stările astea

| MihaiCh197 explică:

Adevărat,dar altora nu il se întâmpla asta, amețeli, etc

| Dmk288 a răspuns:

Pai s-ar putea ca prietenii tai care ti-au dat tigarile sa fie niste dealeri si sa iti puna droguri in tigara, asa putin cat sa te inveti la inceput rolling on the floor, sau. Daca sunt primele doua tigari care le-ai fumat e ceva normal, dapai daca sunt si cu filtru galben sau sunt mai tari =D

| KodrutZ a răspuns (pentru dascalu2002):

Corect. Dupa 2-3 luni treci la nivelul doi - incepi sa iti pierzi gustul, mirosul. Dupa inca citiva ani incepi sa obosesti ca un mosneag, si ultimul level up e cancerul. Spor la farmat!

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Abia acum te-ai apucat de fumat? Dacă da, să știi că așa e normal să pățești la început, dar după ceva timp te vei obișnui.

| MihaiCh197 explică (pentru Dmk288):

rolling on the floorstai linistit fratelaughing le am cumparat din Supermarket laughing

| MihaiCh197 explică (pentru anonim_4396):

Pai am inceput de vreo 2 ani...dar nu fumez in fiecare zi big grin adica de abia daca fumez 3, 4 pe saptamana ...asa cand mai ies cu prietenii.inca nu simt ca m a prins acea,, dependenta,,

suntserios
| suntserios a răspuns (pentru anonim_4396):

Pfff cat de indoctrinat sa fii sa pui pacatul inaintea proprii sanatatii...

PS... Dumnezeu se scrie cu literea mare... mama ei de credinta.