| IIIshaneIII a întrebat:

Salut,am inceput sa am o durere cand fumez in zona coastelor sub brat,uneori durerea se duce pe toata mana stanga si a decent cronica,dar ma doare mult mai tare dupa ce fumez,ce e de facut?
NU am medic, asigurare etc.
Am de 24 de ani
fumez de la 17

Atenţie! Problemele de natură medicală sunt probleme serioase care necesită asistenţă/consult specializat. Sugestiile date de utilizatorii TPU au doar o valoare orientativă şi în nici un caz nu exclud consultul profesional medical. Prin urmare vă recomandăm să apelaţi la personal medical specializat atât pentru diagnosticare, cât şi pentru tratament.
10 răspunsuri:
| 0k8 a răspuns:

Numai fuma si vezi daca durerea mai apare

| Panamax a răspuns:

Bina ca macar ai bani de tigari.

| Iote a răspuns:

"Am o durere cand fumez, ce e de facut?"
Sa te lasi de fumat!

| Ceva_Aura_1988 a răspuns:

Medic!
Te duci la un spital si platesti consultatia. (daca te doare toate poti intrerupe fumatul si cu banii pentru tigari platesti doctorul si analizele)

| Ceva_Aura_1988 a răspuns:

Medic!
Te duci la un spital si platesti consultatia. (daca te doare poate poti intrerupe fumatul si cu banii pentru tigari platesti doctorul si analizele)

| IIIshaneIII explică (pentru 0k8):

Da am stat fara tigari si o luna si tot nu a trecut dar a scazut in intensitate

| Donsavas a răspuns:

Începi să ai probleme cardiovasculare de la viciul tau. Fumatul te îmbătrînește.

| sierra1 a răspuns:

"ma doare mult mai tare dupa ce fumez, ce e de facut?"

sănătate, că ai nevoie!

| Crisicris123 a răspuns:

Ai grija. Unchiul meu are cancer de la fumat.

| Lov3Boy a răspuns:

Well, se pare ca ai niste artere infundate de la nicotina, sau e posibil cancer + alte probleme grave... iti sugerez sa iti faci niste controale serioase