Întrebare recomandată | Jibo a întrebat:

Am inceput un tratament cu ampicilina, dar nu pot sa iau capsulele asa cum suntlaughing asa ca le desfac si le dizolv in apa.Din cauza asta resimt dureri in stomac.Ce as putea sa iau pentru durere? Stiu ca exista ceva medicamente pentru reglarea florei intestinale...sau alte soluti.Multumesc

Atenţie! Problemele de natură medicală sunt probleme serioase care necesită asistenţă/consult specializat. Sugestiile date de utilizatorii TPU au doar o valoare orientativă şi în nici un caz nu exclud consultul profesional medical. Prin urmare vă recomandăm să apelaţi la personal medical specializat atât pentru diagnosticare, cât şi pentru tratament.
Răspuns Câştigător
| peticel20 a răspuns:

N-are nici o treaba vitamina C pentru flora intestinala, aia e pentru sistemul imunitar in general.Ma rog. Jibo, pana ajungi la doctor, ca eventual trebuie sa ajungi si acolo, du-te la farmacie si ia-ti Dicarbocalm (e pentru gaze si arsuri) si/sau Omez (care este STRICT pentru flora intestinala) in cazul in care iei medicamente puternice, cum iei tu.Chiar ma mir cum de nu ti-a recomandat chiar doctorul Omez, pentru ca de obicei recomanda.In fine, fugi si sanatate! O seara buna!

2 răspunsuri:
| MariaChrii a răspuns:

Sfatul meu ar fi sa te duci la medicul de familie deoarece daca esti sub tratament cu ampicilina cum ai spus si iei ceva p[t dureri de burta s-ar putea sa reactioneze urat cele doua medicamente si iti faci mai mult rau decat bine...nu e bine sa iei medicamente in plus fata de retete

| aLL3xandra97 a răspuns:

Bună! De obicei când se iau antibiotice pe lângă ele se iau nişte vitamine. De exemplu eu atunci când luam antibiotic luam pe lânga Vitamina C si nu am avut dureri de stomac. Ai putea să încerci cu Vitamina C dar cel mai bine este să mergi la doctorul de familie.
Succes!

| peticel20 a răspuns (pentru aLL3xandra97):

N-are nici o treaba vitamina C pentru flora intestinala, aia e pentru sistemul imunitar in general.Ma rog. Jibo, pana ajungi la doctor, ca eventual trebuie sa ajungi si acolo, du-te la farmacie si ia-ti Dicarbocalm (e pentru gaze si arsuri) si/sau Omez (care este STRICT pentru flora intestinala) in cazul in care iei medicamente puternice, cum iei tu.Chiar ma mir cum de nu ti-a recomandat chiar doctorul Omez, pentru ca de obicei recomanda.In fine, fugi si sanatate! O seara buna!