Timp de 3 luni intre 7-1o km, pentru a slabi... In cel mau bun caz inseamna 10000 metri in 90 zile, deci 1000 m in 9 zile... nici 100 de metri pe zi si cu asta sa slabesti?
Ai, limba romana; daca am stio sa exprimam ceea ce avem in minte!
- mai departe nu m-am obosit sa citesc
Este posibil daca exagerezi. Daca crezi ca te suprasoliciti, poti sa mai reduci. Nu trebuie sa faci numai cardio, poti face si fitness(calistenice, exercitii cu greutati) etc, sa arzi niste calorii in plus si sa faci si niste muschi, nu numai sa slabesti. Cea mai importanta e dieta, degeaba faci sport daca nu ai o dieta buna, deci ai grija acolo. Bafta!
1500 kcal pe zi nu mananc dulciuri prajeli sucuri, mananc ce e sanatos. Iti dau un exemplu ce mananc dimineata cereale cu lapte - 450 kcal stau o ora jumate si plec la alergat. Prima data fac incalzirea (15m pe jos) dupa incep sa alerg alerg cate 3-4 minute pauza 1 minute iar pauza fiind mers mai vioi si tot asa. Dupa 20 minute simt ca ma doare ficatul si nu mai alerg. Adica inseamna ca atat a putut organisum pana prind rezistenta. E si normal am doar 5 zile. Ma duc si maine si poimaine fac pauza de la alergat si fac doar cei 6000 pasi.
Cum am raspuns si mai sus am spus ca mananc 1500 kcal fara dulciuri / prajeli / sucuri / fast food/ am elimat totul. Iti dau un ex de meniu pe 1 zi. Dimineata cereale cu lapte, dupa 2 ore plec la alergat vin acasa stau 15-20 minute beau apa dupa mananc 2,, castroane'' de supa cu 2 feli de paine si 100 g carne de pui fiarta. Si seara mai mananc o salata cu piept de pui fript sau orez fiert cu 2 feli de paine. Sau chiar supa depinde de zi.
Este un inceput bun. Cerealele sunt ideale, dar foloseste-le cu lapte de soia. Iar carnea sa fie fiarta pentru ca sa ramana fara grasime.
Cauta sa sari peste masa de seara. Sau consuma 1-2 fructe.
Este normal sa apara dureri dupa un efort. Aici trebuie sa iti dai seama ca durerea sa nu fie de la suprasolicitare. Solicitarea este buna, sanatoasa; dar suprasolicitarea nu este sanatoasa.
Mult succes si sanatate!
La tine si matematica si si romana: copilul a mers pe jos in fiecare zi, timp de 3 luni, intre 7 si 10km, nu 100m
Daca timp de 3 luni, faxi max 10 km, in 90 de zile faci 10. 000m, deci in 9 zile 1.000 m, rotunjit faci 100m pe zi.
E la mintea cocosului
Copilul - daca e copil - a spus ca timp de 3 luni a mers intre 7 si 10 km, in nici un moment nu a spus ca a mers zilnic aceasta distanta.
Asa ca, ti-ai ales bine numele
User252426 întreabă: