| VladMarian77 a întrebat:

Salut, am nevoie de ajutor va rog! De ieri seara n-am putut dormi si imi tot venea sa inghit saliva si am adormit foarte tarziu. Astazi de cand m-am trezit m-am simtit ca si cum sunt racit adica ma durea capul si cam atat. Acum inspre seara am facut febra 38.2 si mi-am pus repede niste sosete cu otet pentru ca nu am altceva. Imi e frica sincer de virusul asta nou insa m-am protejat foarte mult, de fiecare data. Am 2 intrebari
1: In ce consta testul pentru covid? Ce iti face?
2: Se poate chiar daca nu sunt infectat, sa ma treaca ca infectat?
3: Am 18 ani, nu am alte afectiuni de inima sau altceva, ma pot vindeca?

Poate vi se par ciudate intrebarile dar sunt destul de disperat
Mulțumesc mult!

Atenţie! Problemele de natură medicală sunt probleme serioase care necesită asistenţă/consult specializat. Sugestiile date de utilizatorii TPU au doar o valoare orientativă şi în nici un caz nu exclud consultul profesional medical. Prin urmare vă recomandăm să apelaţi la personal medical specializat atât pentru diagnosticare, cât şi pentru tratament.
Răspuns Câştigător
| Aasdfghj a răspuns:

Buna! Din cate am inteles este vorba de o proba de saliva, nimic nasol. Nu poate sa te treaca ca infectat daca nu esti infectat. Este exclus asa ceva. Nu vad de ce nu ai putea sa te vindeci daca esti super ok si nu ai diverse afectiuni.

6 răspunsuri:
| VladMarian77 explică (pentru Aasdfghj):

Chiar imi e frica pentru ca vad ce i prin spitale. Mai am o intrebare daca ai putea sa imi raspunzi, daca fac testul cam cand aflu rezultatul? Mulțumesc!

| Aasdfghj a răspuns (pentru VladMarian77):

Te cred. sad Rezultatul se afla in 24 de ore.

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Nu e vorba de nici o proba de salivă. Eu am văzut pe net ca îți bagă în nas un bețișor cu vata lung de câțiva cm pentru test. Ce am văzut era de la americani, acum nu știu în România cum este.

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns (pentru anonim_4396):

Btw, las un link sa te convingi.

https://youtu.be/14mRmD8zHOk

Uită-te pana la sfârșit.

| VladMarian77 explică (pentru anonim_4396):

Daca chiar e adevarata faza cu betisorul mai bine nu mai fac pentru ca am auzit ca nu iti face bine.

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Iar testul costa în jur de 300 lei.