| stalinyo a întrebat:

Salut am nevoie de niste sfaturi in timp de o zi mi-au aparut niste pete mici maro pe fata ca semnele de nastere numai ca mai mici o sami dispara mi-a aparut si pe mana stanga cateva ce sa fac? dispar de la sine?

Atenţie! Problemele de natură medicală sunt probleme serioase care necesită asistenţă/consult specializat. Sugestiile date de utilizatorii TPU au doar o valoare orientativă şi în nici un caz nu exclud consultul profesional medical. Prin urmare vă recomandăm să apelaţi la personal medical specializat atât pentru diagnosticare, cât şi pentru tratament.
6 răspunsuri:
| CMaria21 a răspuns:

Mergi la medic anumite pete ies de la ficat sau de la alta afectiune!happy mergi la dermatolog e simplu pentru o crema pe care ti-o recomanda in 5 minute sa stai toata viata cu pete?

| stalinyo explică (pentru CMaria21):

Mi-au aparut acuma si pe spate crying
la medic nu ma duc big grin
n-am o parere prea buna despre ei si tin sa mentionez ca am 14 ani nu cred ca de la ficat

| AnalbagRevine a răspuns:

Incearca sa dai cu mana pe ele si sune-mi daca ies din relief sau sunt plate.

| stalinyo explică (pentru AnalbagRevine):

Sunt pete cand pun mana pe ele e ca si cum as pune mana pe piele

| AnalbagRevine a răspuns (pentru stalinyo):

E greu de zis doar din ce descri tu, ai mancat ceva, mancarimi probabil nu ai. sunt boli endocrinologice care se manifesta cu hiperpigmentare, te simti mai obosita in ultimul timp?

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Buna!
Pot fii de la caldura sau poate e o alergie.
Du-te la medicul dermatolog cel mai bine.
Te pup!