| andreiutz10 a întrebat:

Salut! Am niste bubite in zona intima, ca niște coșuri, dar nu ma dor la atingere. Nu am incercat sa le rup. Unele se retrag si apar in alta parte. Daca este vorba de herpes genital, se poate trata cu crema gen aciclovir? Folosesc acest tip de crema cand imi mai iese herpes pe buza, dar se intampla rar. Daca nu, cu ce se poate trata sau cel putin ameliora ca sa se retraga? Au un aspect urat si vreau sa scap de ele.

Atenţie! Problemele de natură medicală sunt probleme serioase care necesită asistenţă/consult specializat. Sugestiile date de utilizatorii TPU au doar o valoare orientativă şi în nici un caz nu exclud consultul profesional medical. Prin urmare vă recomandăm să apelaţi la personal medical specializat atât pentru diagnosticare, cât şi pentru tratament.
7 răspunsuri:
| flaviuss04 a răspuns:

Salut, sa nu fie cauzate de felul în care îți tai parul pubian. Am pățit când ma făceam jos cu bigul, în sensul opus de creștere al firului de pra, după 2/3 zile sa apară mai multe bube mici (zici ca erau coșuri). Eu am rezolvat asta schimbând felul în care ma rad și mai multa crema de ras

| andreiutz10 explică (pentru flaviuss04):

E posibil sa fie si din cauza asta, dar unele nu mai dispar si nu stiu cum as putea sa le fac sa dispara

| Violleta2022 a răspuns:

Te sfatuiesc sa mergi la un Cabinet Medical de boli Dermato-Venerice, ca medicul sa vada ce sunt acele bubite si sa-ti dea tratament adecvat fiindca acele bubite sunt foarte contagioase.

Iar pe viitor, folosesti intotdeauna PREZERVATIVUL, ca sunt multe alte boli care se pot lua prin sex neprotejat: sifilisul, gonoreea, SIDA, clamydia, trihomonas, hepatita B si C, HPV care provoaca cancerul oral si cel de prostata la barbati, iar la femei il provoaca cancerul ovarian.

| andreiutz10 explică (pentru Violleta2022):

Pot merge la un dermatolog sau apartine de urologie?

| Joklu a răspuns:

Pai in ce zona a organului genital.

| andreiutz10 explică (pentru Joklu):

La baza penisului

| Violleta2022 a răspuns (pentru andreiutz10):

Dermatolog