anonim_4396
| anonim_4396 a întrebat:

Salut, am o beșică la picior, ce fac cu ea? O am de vreo 1 an, poate 1 an jumate la picior și încă nu mi-a trecut, la mâna, după ce îmi apare una o sparg imediat, iau pielea moartă de deasupra și o las până trece, dar la picioare parcă mie un pic frică, ce sa fac? Sa o sparg sau sa merg la doctor?

Atenţie! Problemele de natură medicală sunt probleme serioase care necesită asistenţă/consult specializat. Sugestiile date de utilizatorii TPU au doar o valoare orientativă şi în nici un caz nu exclud consultul profesional medical. Prin urmare vă recomandăm să apelaţi la personal medical specializat atât pentru diagnosticare, cât şi pentru tratament.
6 răspunsuri:
Răspuns utilizator avertizat
floresdemayo
Userul Lunii
| floresdemayo a răspuns:

Schimbă încălțămintea!
Nu poate exista bășica de peste un an, bășica ori s-ar fi spart din cauza incălțămintei incomode, ori apa (secreția) din bășică s-ar fi absorbit de la sine in organism. Pur si simplu, refuz să cred. happy
E posibil să fie vorba de altceva, de exemplu, de o... bătătură.

| Justme12344321 a răspuns:

Wow! Basica de 1 an?
Eu o spargeam la prima vedere. Incearca sa iti iei inima in dinti, si sparge-o, apoi dezinfecteaza locul, si se va vindeca. sigur e dureroasa.
Eu mereu mi le sparg cu un ac steril, si apoi dezinfectez, ma ustura putin pe moment, apoi ma simt "eliberata" sincer.

| Justme12344321 a răspuns (pentru Justme12344321):

Daca chiar iti e teama sa o spargi tu mergi la medic, si vei scapa de basicuta nastrusnica.