| Marius2004parvulescuionel a întrebat:

Salut,am o durere de dinti insuportabila. Ma doare o masea sus si una jos.Am mai fost o data la dentist si nu am avut o experienta asa de placuta, adica cand a inceput sa o curete cu freza am simtit o durere de 10 ori mai mare... efectiv simteam ca mor.Acum vreau sa ma duc la el sa imi rezolve cele doua masele, dupa ce o sa-mi faca anestezia o sa simt ceva cand le rezolva? Nu cred ca o sa le scoata cel mai probabil o sa o curete dar a sa-mi atinga nervul si o sa mor acolo...sa ii spun sa-mi faca anestezie si la asta?

Atenţie! Problemele de natură medicală sunt probleme serioase care necesită asistenţă/consult specializat. Sugestiile date de utilizatorii TPU au doar o valoare orientativă şi în nici un caz nu exclud consultul profesional medical. Prin urmare vă recomandăm să apelaţi la personal medical specializat atât pentru diagnosticare, cât şi pentru tratament.
6 răspunsuri:
| ziftode a răspuns:

Un dentist BUN cand vede ca te doare se opreste
in 90% din cazuri nu are nevoie de anestezie ca sa foloseasca freza, dar atunci cand are, ar trebui sa faca anestezie, daca nu a facut ori nu e bun ori anestezia e prea scumpa si pierde 30mins pana isi face efectul asa ca mai bine te doare pe tine...

eu am un doctor la care cand m-am dus m-a durut cateodata, DAR NU CINE STIE CE, a fost suportabil, si cum ma vedea ca ma doare ma intreba daca ma doare rau

deci, ce ar fi sa te duci la alt doctor, al tau ori e prost ori zgarcit si tu ii faci jocul daca te duci tot la el dupa asa o experienta neplacuta

| PumpkinDoll a răspuns:

Nu mai simti nimic daca iti face anestezie, mie a trebuit sa-mi faca pentru a-mi scoate nervul

| AlexSalling a răspuns:

Anestezia nu foloseste la nimic. Am fost chiar la finalul lunii trecute la stomatolog si i-am zis ca ma doare maseaua cand umbla pe ea. Mi-a tot bagat anestezie pana a zis ca nu mai poate. Nu la interesat ca ma doare si a continuat. Trebuie sa-ti omoare nervul, altfel tot cu durere vei ramane.

| tamulici a răspuns:

Dacă îți face anestezie, nu te va durea deloc, deoaree anestezia este special creată pentru a ''amorți'' nervul și pentru a evita durerea.

| pandaa592 a răspuns:

Da, cred ca ar fi o metoda eficienta