Pai la unele comenzi, la unele site-uri spune ca iti da gratuit si suportul si d-aia ti-am zis eu, eu cred ca ti-ar sta mai bine cu cele 'horror vampir ' 1.la mana, nu am vazut niciodata aceea culoare, sau purtand cineva, deci e clar ca vei aparea in evidenta foarte mult, 2. la mana tu decizi care vrei sa ti-o cumperi.
Woaw, frumoase lentile, frumoase culori, sa stii ca si eu sunt interesat de lentile, doresc sa-mi cumpar, si tot asa am ochi caprui, dar as vrea unele blue, astea sunt prea in evidenta., dar eu zic ca ti-ar sta bine
Mersi...inainte sa declar raspunsul castigator..mai astept..si..alte raspunsuri.
Mersii mult. oricum
Si app daca gasesti un site de unde vei comanda lentilele asa ma gandesc, si daca iti da si gratuit suport pentru lentile si solutie, sa imi lasi mesajul, npc.
Pai nu e gratuit suportul.dar costa abia intre 5 si 8 lei ..nu e scump stai linistit
Si car3 dintr3 l3ntil3l3 al3a cr3zi ca mi-ar sta mai bin3 avand in v3d3r3 ca am 0chi caprui.
Mersi mult,.,.o sa tin cont...de ce mi-ai zis
Npc, mersi si eu.
Pai la unele comenzi, la unele site-uri spune ca iti da gratuit si suportul si d-aia ti-am zis eu, eu cred ca ti-ar sta mai bine cu cele 'horror vampir ' 1.la mana, nu am vazut niciodata aceea culoare, sau purtand cineva, deci e clar ca vei aparea in evidenta foarte mult, 2. la mana tu decizi care vrei sa ti-o cumperi.
Http://www.lentilecolorate.com/exotica_lup sau ceva de genul asta... va rog. spuneti-mi.
bLiZzLiKe întreabă: