| Zenohells a întrebat:

am o intrebare...as vrea si eu sa imi iau niste lentile de contact ( http://www.okazii.ro/......mpir-.html ) asta e site-ul eu am ochi caprui spre negru si s-ar vedea k? lentilele? sa stiu daca imi iau sau nu.

Atenţie! Problemele de natură medicală sunt probleme serioase care necesită asistenţă/consult specializat. Sugestiile date de utilizatorii TPU au doar o valoare orientativă şi în nici un caz nu exclud consultul profesional medical. Prin urmare vă recomandăm să apelaţi la personal medical specializat atât pentru diagnosticare, cât şi pentru tratament.
Răspuns Câştigător
| MaTrIx8378 a răspuns:

Pai la unele comenzi, la unele site-uri spune ca iti da gratuit si suportul si d-aia ti-am zis eu, eu cred ca ti-ar sta mai bine cu cele 'horror vampir ' 1.la mana, nu am vazut niciodata aceea culoare, sau purtand cineva, deci e clar ca vei aparea in evidenta foarte mult, 2. la mana tu decizi care vrei sa ti-o cumperi.

10 răspunsuri:
| Zenohells explică:

Http://www.lentilecolorate.com/exotica_lup sau ceva de genul asta... va rog. spuneti-mi.

| niku93 a răspuns:

Kitsch

| MaTrIx8378 a răspuns:

Woaw, frumoase lentile, frumoase culori, sa stii ca si eu sunt interesat de lentile, doresc sa-mi cumpar, si tot asa am ochi caprui, dar as vrea unele blue, astea sunt prea in evidenta., dar eu zic ca ti-ar sta bine

| Zenohells explică (pentru MaTrIx8378):

Mersi...inainte sa declar raspunsul castigator..mai astept..si..alte raspunsuri.

Mersii mult. oricum

| MaTrIx8378 a răspuns (pentru Zenohells):

Si app daca gasesti un site de unde vei comanda lentilele asa ma gandesc, si daca iti da si gratuit suport pentru lentile si solutie, sa imi lasi mesajul, npc.

Pai nu e gratuit suportul.dar costa abia intre 5 si 8 lei laughing..nu e scump stai linistit

Si car3 dintr3 l3ntil3l3 al3a cr3zi ca mi-ar sta mai bin3 avand in v3d3r3 ca am 0chi caprui.

Mersi mult,.,.o sa tin cont...de ce mi-ai zis happy

| MaTrIx8378 a răspuns (pentru Zenohells):

Npc, mersi si eu.