anonim_4396
| anonim_4396 a întrebat:

Am o intrebare, voi mai stiti cu exactitate ce ati facut ieri, acum 2-3 zile? Eu parca vad ca prin ceata, si nu imi mai aduc aminte mare lucru, am o problema sau este normal?

Atenţie! Problemele de natură medicală sunt probleme serioase care necesită asistenţă/consult specializat. Sugestiile date de utilizatorii TPU au doar o valoare orientativă şi în nici un caz nu exclud consultul profesional medical. Prin urmare vă recomandăm să apelaţi la personal medical specializat atât pentru diagnosticare, cât şi pentru tratament.
7 răspunsuri:
| AlexDarius3 a răspuns:

Daca hoinaresti si faci tot felul de chestii in acea zi e normal, dar daca toata ziua te-ai axat pe un anumit lucru (jucand CS sau FIFA toata ziua) nu e foarte normal.

anonim_4396
| anonim_4396 explică:

Cat timp nu e eronat ce-ti aduci aminte, e OK. Poate ai facut prea multe activitati complet diferite.

anonim_4396
| anonim_4396 explică:

Nu esti singurul

| Simonasimona1992 a răspuns:

Du-te la un medic. Daca deja ai ajuns sa te intrebi lucrul asta, poate fi chiar o problema medicala care sa dea simpomele astea.

| Donsavas a răspuns:

Salut! Ce varsta ai? La bătrânețe poate fi semn de boala neurologica,in tinerete e doar din cauza stresului. Dacă nu te droghezi si te alimentezi bine nu ti mai face griji! Cu exactitate nu ne amintim chiar tot. Amintirile le "vedem" ca prin ceata, e firesc, nu sunt imagini reale(care sa existe in momentul prezent).
Mergi la un psiholog, s ar putea să fi in depresie sau sa ai o fobie, cum e ipohondria. Tu stii mai bine. La scoala, consilierele sunt gratuite.

| AnonImOO000 a răspuns (pentru Donsavas):

Am 19 ani si sunt stresat la maxim in fiecare zi.

| Donsavas a răspuns (pentru AnonImOO000):

Atunci asta e altceva. Nu ai nevoie de anxiolitice. Un tratament antidepresiv te ar putea ajuta pe termen lung. Discuta cu un medic de specialitate!