| xSNGHOSTx a întrebat:

Salut, am o iritatie destul de naspa pe capul penisului, ma *arde* cand il ating, ceea ce ma face sa nu il prea pot atinge cand este expus(in afara preputului) nu am facut-o niciodată deci nu ar avea cum sa fie vreo boala sexuala, totusi eu de mic am problema asta insa nu am stiut daca e ceva normal sau nu, aveti ceva sfaturi/pareri?
Stiti vreun tip de gel intim antibacterian care sa-mi rezolve iritatia? Si daca da, cum ar trebui sa il folosesc daca nu prea pot sa ating capul cu mâna/carpa/prosop etc?

Atenţie! Problemele de natură medicală sunt probleme serioase care necesită asistenţă/consult specializat. Sugestiile date de utilizatorii TPU au doar o valoare orientativă şi în nici un caz nu exclud consultul profesional medical. Prin urmare vă recomandăm să apelaţi la personal medical specializat atât pentru diagnosticare, cât şi pentru tratament.
7 răspunsuri:
| GouDidodino a răspuns:

Du-te la doctor, lada tratamentele de pe net, ca nu știm noi ce ai tu la p****ula

| FocusF07 a răspuns:

Dacă simți ca și când te-ar arde, nu te arunca la creme scumpe sau mai știu eu ce, încearcă cu o cremă de gălbenele, chiar este recomandată pentru ce simți tu acolo, poate fi o iritație, pot fi ceva bacterii, recomand crema asta cu toată încrederea, te dezinfectează și după 2 zile maxim nu ai să mai ai nici o senzație de arsură. Baftă!

| Violleta2022 a răspuns:

Probabil igiena precara sau incorect facuta, ori frecatul excesiv al organului.
Apa calda si sapunul fac minuni in acest caz, iar ma5turbarea odata la 2-3 zile, ca sa-i dai timp sa se vindece iritatia.

| Justme111 a răspuns:

Mergi la un medic ginecolog cu toată încrederea pentru că după sfaturile de pe internet îți poți face mai mult rău. El va ști ce să îți spună și vei fi mai liniștit.

| ioana748 a răspuns:

Nidoflor crema si de la farmacia veterinara, Asocilin (este pentru ochișorii animalelor dar merge si la problema ta din locul acela sensibil).
Sanatate,

| xSNGHOSTx explică:

Aparent am : Balacuta caudiozica
nu pot merge la farmacie momentan, stie cineva sa citeasca scrisul de doctor? ca nu inteleg reteta

| xSNGHOSTx explică (pentru xSNGHOSTx):

Candiozica*