1. consuma mai putin lapte si mai multe carne. laptele are doar 3.2 % proteine, carnea are peste 20 %
2. creatina cu 30 de min inainte, suplimentul cu proteine cu abs rapida ( whey obligatoriu ) imediat dupa antrenament
3. 4-5 mese pe zi, proteine la fiecare masa ( proteine = carne, peste, branza, oua, alte lactate, unele legume )
4. antrenament de forta, exercitii de baza, maxim 5 repetari pe serie ( poti mai multe, maresti greutatea ). Periodic fortezi, cu o greutate cu care poti doar 1-2 repetari, apoi revii la normal
Pune accent pe indreptari, genuflexiuni cu haltera pe umeri, flotari la paralele si tractiuni cu greutati legate de tine, astea sunt cele mai bune exercitii de baza.
Nu se recomanda proteine pentru muscgi poti suferi multiple boli si s-ar putea ca dupa marirea muschilor sa nu ai forta dorita pentru ca este o crestere amuschilor fortata, prematura si poti suferi chiar de cancer asa ca ai grija
Serios? Poti sa aberezi mai putin?
Daca nu ai citit o carte de nutritie in viata ta ( daca ai fi citit ai fi stiut ca proteinele se gasesc in MANCARE si in cantitati MARI in anumite alimente ), tine-ti prostia pentru tine.
Auzi, maresti muschii si nu ai forta. copil mic paralel cu sportul...
NU BĂGA NIMIC ÎN TINE! Te strici mai mult crede-mă, munca îți va da rezultate în timp, poți lua proteină dar nu creatină sau alte prostii. Și eu fac Judo și nu am luat nimic niciodată și uite că încă mă țin după 2 ani