Bună!
Cel mai probabil, este vorba de un abces dentar.
TREBUIE să mergi la stomatolog ca să-ţi facă şi un drenaj ( să aibă pe unde se scurge puroiul ).
Apoi, probabil că o să-ţi prescrie un antibiotic, iar după ce infecţia va fi eradicată, va trebui să mergi iar la stomatolog ca să vadă în ce stare se află măseaua : dacă e posibil, o va curăţa/"raşcheta" ( va poliza caria ) şi o va plomba.
Dacă nu se poate salva, atunci o va extrage.
Toate cele bune.
Poate beste un apces. Du-te mai bine la un medic dentist iarel iti va spune! Eu chiar azi i-am facut o vizita! FUNDA?
Da poate sa iti miroase urat respiratia, asta fiindca poate fi intr-adevar un abces. Ceea ce trebuie sa faci este sa mergi la stomatolog, tratezi abcesul si pe urma caria. Nu e bine sa amani deoarece poate duce la complicatii, la o infectie mult mai adanca sau chiar mai rau. Multa sanatate!
Da, cu singuranta iti cauzeaza respiratie urat mirositoare. Nu mai amana prezentarea la stomatolog. http://www.i-medic.ro/......ltima-faza
Da asta este problema asa am patit si eu dar mie mi-e frica de dentis si mi-am sos singur maseaua si acum am probleme mai grave asa ca du-te la dentist
De dentist ai auzit?
da de la dintii cariati poate sa iti miroasa respiratia urat
anonim_4396 întreabă: