| Alexs_Alexs_1999 a întrebat:

Salut, am o mica/mare problema cu matreata adica de 3-4 luni am matreata de cand dau cu mana in cap zici ca ninge, am incercat sa ma spal cu mai multe sampoane am incercat chiar si cele recomandate de catre farmacisti dar tot nu pot scapa de matreata... m-am clatit si cu otet timp de o saptamana si tot nu reusesc scap, faza e ca inainte nu avem pic de matreata nici nu ma spalam pe cap foarte des ci doar o data pe saptamana dar acum orice as face de il spal sau nu tot aceeasi chestie e (M-am interesat si despre acea ciuperca insa nu este cazul deoarece sunt foarte sigur ca nu este prezenta in cazul acesta.).

Atenţie! Problemele de natură medicală sunt probleme serioase care necesită asistenţă/consult specializat. Sugestiile date de utilizatorii TPU au doar o valoare orientativă şi în nici un caz nu exclud consultul profesional medical. Prin urmare vă recomandăm să apelaţi la personal medical specializat atât pentru diagnosticare, cât şi pentru tratament.
Răspuns Câştigător
| JohnJames a răspuns:

Salut! Sper din tot sufletul că te ajut cu răspunsul acesta la întrebare pentru că și eu am avut foarte multă mătreață timp de 6-7 ani. Am încercat tot ce se putea Am fost și la medic și nu am rezolvat nimic. Am scăpat de mătreață cu șamponul Clear lemon. Am încercat și alte variante de Clear, dar nu m-au ajutat absolut deloc. M-am spălat de 3 ori cu ăsta, iar după al treilea duș nu mai aveam nici urmă de mătreață. Deci îți recomand cu toată căldura Clear.

Uite așa arată : http://www.clearparis.com/......5x257.png. Sunt mai multe tipuri însă doar ăsta cu lămâie m-a ajutat dintre toate. Chiar te rog să îmi scrii după ce îl folosești de 2-3-4 ori maxim și să-mi spui dacă te-a ajutat. Baftă!

3 răspunsuri:
| Alexs_Alexs_1999 explică (pentru JohnJames):

O sa-l incerc cat de curand, stii cumva un site de unde il poate achizitiona?

| JohnJames a răspuns (pentru Alexs_Alexs_1999):

Eu l-am luat dintr-un Profi...sunt și la Penny. Găsești și pe net de comandat. De exemplu aici: http://99eurocent.ro/......ml/404.htm

| Alexs_Alexs_1999 explică (pentru JohnJames):

Mersi mult! Am dat comanda sper sa scap, apreciez ajutorul.