Mai așteaptă o săptămână, să vezi cum mai ești, și la mine decalotarea a fost foarte grea la inceput, acum când doarme se decalotează aproape singură, când e tare câteodată se decalotează câteodată nu. Eu zic să accentuezi curățarea lui, spălare zilnică apă caldă, încerci să-l decalotezi manual, nu forța prea tare. Dacă în 2 săpt nu trece umflătura și n-ai succes in decalotare atunci trebuie să mergi la urolog.
Chiar am nevoie de un răspuns și vreau sa știu dacă i s-a mai întâmplat cuiva și ce a făcut...
Nu e nimic grav, dar nu prea inteleg de ce nu ai fost la medic sa rezolvi fimoza, si faceai sex dupa aceea. Puteai sa ai o experienta atat de penibila, incaf faceai o trauma si ramaneai impotent. In fine, mergi la urolog, sa te rezolve, si apoi vezi daca mai e dispusa fata sa iti dea o a doua sansa.
Nu e vb de fata ca cu ea am ani de relație și nu a zis nimic a înțeles... eu ziceam ca nu s-a dus la bun sfârșit pentru ca nu am rusit sa termin seara de sex... era și prima data
Mergeai la urolog si nu era nici o problema. Actul sexual nu e tratament pentru fimoza. Mergi la urolog si te rezolva imediat.
Deeaandreea9156 întreabă: