Bună. :)
Sper să te ajute acest videoclip : http://www.youtube.com/watch?v=-CU0kIvMq8E.
Pa, pa. :-h
Buna. S-ar putea sa fie frung. Eu am avut o crema neagra, ca vaselina, si puneam pe frung si se spargea, fara durere. Daca e frung, ai face bine sa mergi la doctor. Poti sa faci operatie, depinde cat de grav e, medicul iti va zice mai sigur.
Si eu am avut. dar sunt din aceia care nu se fac nici albi nici negri. trec singuri dupa o anumita perioada de timp. mie mi-a trecut unul in 4 5 zile
Eu spun sa astepti mai intai sa vezi daca e cos, poate fii o "bubita"dar poti merge la farmacie sa ceri BANEOCINnu e crema speciala dar are efecte mari
Trece de la sine coşu' ăla amărât. Am auzit de la cineva că dacă ţi apăsat cu degetul cu spirt pe coş ţi-l ''dezumflă''.
O frunza de muscata pusa peste facea minuni, in adolescenta mea. Poate merge si azi:}
Boala mainilor murdare! Este o infectie interna sau externa, mare atentie!
( e posibil sa fie ca ai bagat degetele in "narile nasului" si te doare pe dinauntru si tu crezi ca e afara durererea. Va trece daca te pastrezi, mare atentie la microbi, si maini curate!
Nu prea ai cu ce sa dai, cel mai bine asteapta sa iti treaca, va dura cam o saptamana pana va da inapoi
Nu stiu multe despre astea dar cel mai sigur ar trebui sa te consulte un medic, sau sa te duci la farmacie si sa ceri o crema speciala pentru cosuri, ok...Nu sunt sigura dar oricum(((Succes!
Eu zic sa il lasi. cosurile trec singure dupa cateva zile. nu incerca sa il spargi. bafta
Daca vrei sa ii faci ceva mangaiel cu niste vata si apa in rest nu da cu nimic ca nu o sa faci decat sa il intarati mai rau si s-ar putea sa ramai cu o gaura in locul lui
Am trecut si eu prin asa ceva. Nu-l sparge lasa-l in pace si spala-ti mai des fata apoi o sterge-te usor cu Acid-salicilic, dupa care unge rana cu Erossan! Ajuta! Bafta!
Lasa-l acolo, in cateva zile va disparea, nu trebuie sa dai cu o solutie ceva, va disparea de la sine