Hmm probabil este un cos intern care trece de la sine...Eu ca sa evit si ca sa imi treaca mai repede folosesc Brevoxyl crema si ma inteleg foarte bine cu el. Este buna si de altfel Zineryt. Spala`te pe fata si incearca sa nu mai apesi pe el. Bafta!
1. spala-te pe fata cu sapun!
2.stoarce cosul.
3. imediat dupa ce l-ai stors foloseste o frunza de aloe vera( sau obisnuita) tim de o saptamana
4. ai incredere in sfatul meu! 5.succes in continuare!
6. P.S. am incercat si eu si chiar a mers
Incearca Emulsie Antiacnee si crema antiacnee din aceeasi gama. Si eu le folosesc si functioneaza. Dar sa citesti instructiunile de pe ambalaje ok?
Da.Il iei si il storc ca daca nu o sa ramai cu el cateva zile si nu trece singur e normal sa ai cate un cos
Poti sa te dai cu cutaden pentru ca se mai usuca si nu o sa mai arate chiar asa de rosu. in rest sa nu umbli la el
Nu ilatinge...Te doare pentru ca inca nu a iesit tot...incearca sa dai cu o crema ceva
Exista in farmacii o crema ca o vaselina.I se spune "unsoare neagra" este buna pentru orice tip de acnee, bube, furuncul, ulcior etc.Eu am avut acea crema si face minuni.In maxim 2 zile se trage si scoate infectia. Apoi ramane un punctulet rosu care va trece in timp.Nu este indicat sa il fortezi tu.
Salut am avut si eu asa ceva exact pe nas si din cate stiu eu este provocat de un fir de par care a crescut invers in piele.Banuiesc ca e moale. Trebuie sa il lasi acolo pana face varf galben si il strangi.Osa iasa destul de mult si apoi o sa iti treaca de tot in vreo 3-4 saptamani.
Astepata putin... daca nu trece DUCE La mdicul de familie el stie ce trebuie facut. BAFTA
Mie mi-a aparut pe barba dar l-am lasat sa creasca nu o sa ti se intample nimic puneti nist paasta de dinti funda!
Mergi la farmaciile naturiste si cumpara o crema speciala pentru cosuri si iritatii, nu este scumpa vreo 3-4 lei la mine a functionat.
Acest fel de cos se numeste FURUNG... si trebuie sa astepti pana i se face varful galben si dupa strangi de el