| Beyourself1245 a întrebat:

Salut. Am o perioada mai proastă de ceva timp și îmi revin cu greu.
Mă simt tot timpul obosit, fara chef de absolut nimic, cu greu fac treburile casnice și mi-e foarte greu să rețin anumite chestii. Am majoritatea timpului o senzație de gol în cap, dificultate în a mă concentra, stare de neliniște și neputința. Am picat recent examenul auto și m-a doborât psihic. Mi-a expirat și dosarul pe de altă parte. Momentan n-am un job stabil, nu am încrederea necesară in mine sa pot face fata acestor dificultăți. Am avut cu mult timp in urma anxietate, am luat tratament dar l-am întrerupt. Posibil sa fie vorba de o anxietate? Mulțumesc!

Atenţie! Problemele de natură medicală sunt probleme serioase care necesită asistenţă/consult specializat. Sugestiile date de utilizatorii TPU au doar o valoare orientativă şi în nici un caz nu exclud consultul profesional medical. Prin urmare vă recomandăm să apelaţi la personal medical specializat atât pentru diagnosticare, cât şi pentru tratament.
10 răspunsuri:
| Anemius34 a răspuns:

Aș sta și eu de vorbă cu tine, și eu mă simt la fel, am picat examenul auto a doua oară în nici 3 minute, multe probleme adunate?

Bula
| Bula a răspuns:

Mai degraba e astenie de primavara.
Incep sa apara verdeturile noi, urmate de fructe (de gradina).
Consuma cat mai multe (pentru vitaminizare) si fa drumetii multe in natura!

| Beyourself1245 explică (pentru Anemius34):

Sincer, da. De-a lungul timpului s-au adunat multe. Incerc pe zi ce trece sa fac față. Am o vârstă fragedă, dar gândesc foarte excesiv. Probleme cu familia, ''prietenii".

| Anemius34 a răspuns (pentru Beyourself1245):

Da asta este problema gândim prea mult

| Sophieka a răspuns:

Toate acestea sunt lectii de viata si lectii ca sa te faca sa evoluezi... Ai grija de alimentatie, odihna, psihic... Si priveste situatiile din mai multe puncte de vedere.

| Frank51 a răspuns:

Cu sau fără încredere tot trebuie să treci peste. Tu decizi dacă treci peste cu capul sus, sau ca o mâță plouată.

| doctorandus a răspuns:

Cred că ar trebui să discuți cu un psihiatru. Nu e o jignire.

| Bariel a răspuns:

Fa dusuri reci, te invioreaza psihic si iti da o stare de relaxare pe parcursul zilei. Nu pe cap totusi, sau cand esti bolnav. Apa racita gradat pentru a evita socurile cardiovasculare, daca ai boli cardiovasculare grave nu face asta.

| 44mon a răspuns:

Nu e un capăt de lume, încearcă să mănânci mai sănătos, să bei apă, să faci mișcare și gândește-te la ce ai vrea tu să faci în viața asta, fă-ți un plan pe termen lung și începe cu pași mici către scopul tău.

| Violleta2022 a răspuns:

Ia-o logic si fa-ti lista de prioritati!
Picatul unui examen auto nu are nici o relevanta, mai ales ca nu ai job si nici bani sa cumperi benzina, sau sa folosesti vreo masina.
1. cel mai important este sa-ti iei un job si sa iesi din casa, ca sa poti sa-ti revii mental
2. aduni bani si iti planifici urmatoarea msicare: posibil un concediu bine meritat, cu o persoana draga
3. daca iti mai raman bani dupa concediu, poti sa sustii examenul de soferie, daca nu, il mai amani un pic pana faci rost de bani si timp suficient sa inveti.