Fii atent. E ceva `rusinos`, inteleg. Dar singur, nu poti sa o faci. De fapt poti, iei briceagul si te tai. Dar mai bine, lasi rusinea de-o parte, ca ai 15 ani, si daca `te caci pe tine` sa-i spui lu` taicat-o ca ai o problema la puta, nu o sa ajungi bine in viata. Te duci la el, si ii zici : tata, am o problema barbateasca. nu o sa-ti dea in cap, te duci la spital si rezolvi, poate fara sa afle maica-ta. Sper ca te-am imbarbatat
Si de frica de doctori, nu ai de ce. Sa simti o intepatura de ac e mai bine decat sa suferi toata viata zic eu. Atat vei avea de simtit, o intepatura. In rest, nu simti nimic.
Dar nu-l inteapa nicaieri in penis. Si nu cred ca are fimoza ci nu s-a excitat corect sau pana la capat.
Ti s-a mai raspuns la intrebarea asta si in zilele precedente.
Mergi te rog si reciteste raspunsurile!
https://www.tpu.ro/utilizator/abwqwv/intrebari/
Da. Mergi la medicul de familie, iti va da trimitere către urologie si te va sfatui medicul. Oricum operatia nu e complicată. Te anesteziaza local apoi iti da un calmant, să nu ti fie teama. Adică nu va fi asa greu cum crezi tu.
Nu am nici cea mai mica idee, intepatura va fi pentru anestezie ca sa nu simti nimic. Repet, mai bine simti o intepatura, decat sa simti cum te taie cu un bisturiu
Nu face urologul injectie in penis cum zice el. Sa cu spray de anestezie la piele. Adica simti ca ti se umfla dar nu se umfla.