| WizzArd3344 a întrebat:

Salut! Am o problema. Am început sa incurc lucrurile. De exemplu, vreau sa întru pe o aplicație și întru pe alta. Vreau sa caut un site și caut altul. Chestii din astea. Ce ar putea fi?

Atenţie! Problemele de natură medicală sunt probleme serioase care necesită asistenţă/consult specializat. Sugestiile date de utilizatorii TPU au doar o valoare orientativă şi în nici un caz nu exclud consultul profesional medical. Prin urmare vă recomandăm să apelaţi la personal medical specializat atât pentru diagnosticare, cât şi pentru tratament.
10 răspunsuri:
| and0ra a răspuns:

Poate ești beat si nu realizezi laughing)))
Acum lasand glumele, ce sigur ai sunt problemele de concentrare. Poate e de la stres sau mai stiu eu ce. Incearca sa dormi mai mult. Ia pastile de concentrare, incearca sa ai un stil de viata echilibrat.

| WizzArd3344 explică (pentru and0ra):

Citisem despre ADHD, începusem sa întru în panica

| and0ra a răspuns (pentru WizzArd3344):

E o posibilitate si asta, dar cred ca ar trebui sa ai mai multe simptome decat atat, la ADHD de obicei nu te poti concentra la nimic pentru prea mult timp, faptul ca gresesti unele lucruri nu cred ca prea tine de adhd. Dar poti sa iti faci un consult daca te deranjează si nu merg pastilele de concentrare.

| MihaiG9192 a răspuns:

Salutare.
Eu propun sa ai grija cu lucrul asta, si pentru binele tau iti recomand sa mergi la medicul de familie daca consideri ca PROBLEMELE NU vin de la stres sau lipsa de somn, din influenta drogurilor sau alti factori asemanatori.
Nu recomand sa administrezi medicamente de concentrare sau alte medicamente care iti modifica structura neuronala. Nu se poate administra medicamente pentru tratarea unei probleme de sanatate cu lucruri nestabilite.
La ADHD, tulburarea e gasita cel mai mult la varste fragede si la adulti, daca nu a fost suspiciuni de la inceput sau a fost ignorata toata treaba asta.
Nu sta fara sa bagi de seama, cauta medicul daca consideri ca problema vine din natural.

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Esti bolund

| WizzArd3344 explică (pentru MihaiG9192):

Pai... nu consum droguri, sunt o persoana normala, mănânc cât de cât sanatos, fac sport, am rezultate bune spre foarte bună la scoala

| MihaiG9192 a răspuns (pentru WizzArd3344):

Daca nu consumi nimic, inseamna ca vine din natural.
Nu sta foarte mult noaptea treaz, respecta orele de somn si echilibreaza toate lucrurile. Chiar iti recomand sa lenevesti mai mult ca sa iti dai seama daca tot persista problemele sau nu si asa iti poti da seama cat de cat.
Eu am patit sa cad jos si sa ma trezesc pe smurd de urgenta din cauza neuronala. Sa fii atent, ca e cel mai urat lucru pe langa aia care nu au ochi sa vada.

Bula
| Bula a răspuns:

1. Schimba-ti telefonul pe unul cu butoane.
2. Nu folosi calculatorul /laptopul mai mult de 1 ora zilnic, in afara serviciului.
3. Socializeaza cu prietenii in activitate practica, creativa.

| AndreeaLD62652 a răspuns:

Hei
Mi s-a întâmplat și mie mai demult ceva asemănător. Nu am avut nimic grav ci a fost din cauza ca treceam printr-o perioadă mai stresantă din viata mea, de fapt acest lucru este o lipsa de concentrare, cel puțin asa a fost la mine, la tine nu știu sigur.Dar, repet cred ca te stresează ceva sau nu te odihnești cum trebuie și așa îți pierzi concentrarea. Încearcă sa te eliberezi de stres. happy

| Violleta2022 a răspuns:

Asta se intampla cand nu au cunsotinte serioase despre acele programe sau lucruri, le tot incurci.