Buna!
Nu este normal sa iti intarzie timp de 9-10 luni (adica din noiembrie pana in august)!
Sfatul meu este sa mergi la un medic, un control, pentru ca nu trebuie sa iti fie rusine
Mie mi-a intarziat maxim 2luni atunci l-a inceput ...Deci mergi la un control, nu trebuie sa iti fie rusine!
Bafta
Eu cred ca cel mai bine este sa mergi la doctor...si mie mi-a mai intarziat dar cel mult o luna..nu este o rusine sa mergi la doctor... sper ca te-am ajutat te tog funda
Categoric trebuie sa mergi la ginecolog, iti va face o ecografie si va stabili cauza bradimenoreei.
Bună!
Având în vedere că ai doar 13 anişori şi eşti în primul an de CM, nu ai de ce să te îngrijorezi
În general, primele 5 menstruaţii întârzie ( uneori chiar şi 3-6 luni, depinde de vârstă ) - dar, cu timpul, cam în decurs de 1-2 ani, se va "regla" cât de cât şi vei avea menstră aproape lunar.
Spre exemplu a 2-a menstruaţie poate întârzia cam 4-6 luni, apoi a 3-a poate veni cam după 3-4 luni, a 4-a cam după 2-3 luni, etc.
Se poate să fie aceeaşi situaţie şi în cazul tău.
NU ai de ce să te îngrijorezi, aceste dereglări hormonale sunt foarte FRECVENTE în primul an de ciclu menstrual.
Toate cele bune.