| Crush247 a întrebat:

Am o problema cu o pisica. Acum cateva luni am gasit o pisca pe strada, era foarte dragalsa, activa, plina de energie si am zis sa o duc sus in apartament sa ii dau ceva de mancare. La momentul acela pisica avea maxim 2 luni.
cand am ajuns cu ia in apartament era un vechi prieten la mine, acesta m-a rugat sa eu dau lui. Toate bune si frumoase!
Astazi m-a sunat si mi-a zis ca de o zi pisica nu vrea sa manance nimic, efectiv refuza, bea foarte putina apa si tremura din cand in cand.
doctorul veterinar de la prietenul meu de la tara este in concediu si alta solutie nu are decat sa astepte pana o sa revina el.
Stiti ce are, cum o poate "pune" catusi de cat pe picioare?
P.S : mi-a mai spus ca intr-o dimineata pisica era plina de ceva puncte negre, precum acea cenusa care zboara cand dai foc la hartia igienica.
tin sa mentionez ca acest prieten al meu, chiar daca locueste la tara, sta intr-un bloc iar pisica nu are contact foarte des cu solul sa fi luat vreo capusa sau ceva.

Atenţie! Problemele de natură medicală sunt probleme serioase care necesită asistenţă/consult specializat. Sugestiile date de utilizatorii TPU au doar o valoare orientativă şi în nici un caz nu exclud consultul profesional medical. Prin urmare vă recomandăm să apelaţi la personal medical specializat atât pentru diagnosticare, cât şi pentru tratament.
3 răspunsuri:
| iAMVi a răspuns:

I-a dat lapte cumva sau produse lactate? Stiu ca pisicile nu pot digera lactoza, devin anemice.

| Crush247 explică (pentru iAMVi):

I-a dat cu siguranta.

| iAMVi a răspuns (pentru Crush247):

Pai ar fi cazul sa renunte daca mai traieste si sa-i dea mancare speciala pentru juniori