| Nevazutul a întrebat:

Salut,am o problema cu parul de pe fata crescut sub piele, de ce va timp sub perciuni si mustata mi-a crescut parul sub piele, se vede albul cand ma rad acolo, imi sta urat asa, plus ca in zonele alea 2(SUB PERCIUNI SI MUSTATA)parul crescut sub piele imi creste cam in 2 zile in timp ce restul de par de pe fata imi creste cam intr-o saptamana si ma rad doar o data pe saptamana, si incet incet parul sub piele incepe sa se extinda si pe restul fetei, cum pot sa scap de PARUL CRESCUT SUB PIELE IN ZONELEA ALEA, si sa nu imi mai ramana alb dupa ce ma rad acolo FUNDA happy va pup

Atenţie! Problemele de natură medicală sunt probleme serioase care necesită asistenţă/consult specializat. Sugestiile date de utilizatorii TPU au doar o valoare orientativă şi în nici un caz nu exclud consultul profesional medical. Prin urmare vă recomandăm să apelaţi la personal medical specializat atât pentru diagnosticare, cât şi pentru tratament.
3 răspunsuri:
| ovidiu8msn a răspuns:

Este si normal sa ai eruptii, daca te razi de jos in sus.

| Nevazutul explică (pentru ovidiu8msn):

Si cum scap de ele?

| ovidiu8msn a răspuns (pentru Nevazutul):

Te razi oricum vrei tu. Dar NU de jos in sus. Daca faci asa ceva, lama taie firul de par, de sub piele. O sa dispara singure in 3-4 zile.