| Cosmin49 a întrebat:

Salut, am o problema : deci este normal ca la varsta de 13 ani sa am 30-35 de kg? eu zic ca e prea putin, am 1. 50 in inaltime as dori sa stiu daca este vreo problema in legatura cu asta. Astept parerile voastre. Multumesc.

Atenţie! Problemele de natură medicală sunt probleme serioase care necesită asistenţă/consult specializat. Sugestiile date de utilizatorii TPU au doar o valoare orientativă şi în nici un caz nu exclud consultul profesional medical. Prin urmare vă recomandăm să apelaţi la personal medical specializat atât pentru diagnosticare, cât şi pentru tratament.
Răspuns Câştigător
| emma10140 a răspuns:

Nu-i nici o problema stiu un baiat care a fost cel mai mic din clasa lui, avea 1. 47 si in a 9 a crescut brusc si cu kg nu trebuie sa te ngrijorezi cand aveam inaltimea ta cantaream la fel

4 răspunsuri:
| marian58 a răspuns:

Cosmin uitate pe siteul acesta si iti vei da seama daca esti bine pentru varsta ta
http://www.parinti.com/modules.php?name=Grafice

| ForLife a răspuns:

Sall cosminewinking eu am 13 ani si am 59 kg si 1. 74 inaltime.Eu cred ca la varsta de 13 ani nu e bine sa ai 30-35, asta-i parerea mea... Funda? happy smug

| Cosmin49 explică (pentru ForLife):

Da mane dar compara inaltimea ta cu a mea sa vezi e diferenta de vreo 24 cm.

| Asdfghjj a răspuns:

Exact asa sunt si eu, iar, ceilalti comenteaza ca sunt mica..etc...etc.straight face