| ParradiSs a întrebat:

Salut, am o problema, din noiembrie a inceput sa-mi cam amorteasca mainile si picioarele, am crezut ca de la stres sau de astea, oricum, din ianuarie am lua aswaghanda si ce pot zice nu am mai avut nici un fel de amorteala, chiar daca stateam intr-o pozitie rea, greu amorteam, momentan nu pot sa ma duc la control si de asta as vrea sa intreb, cine stie ce ar putea fi?

Atenţie! Problemele de natură medicală sunt probleme serioase care necesită asistenţă/consult specializat. Sugestiile date de utilizatorii TPU au doar o valoare orientativă şi în nici un caz nu exclud consultul profesional medical. Prin urmare vă recomandăm să apelaţi la personal medical specializat atât pentru diagnosticare, cât şi pentru tratament.
Răspuns Câştigător
| PringAloe a răspuns:

Nu mai lua ashwagandha aia, cu banii pe care ii dai pe alea iti iei 120 de capsule de ashwagandha ksm-66 de la OstroVit care are rezultatele dovedite stiintific, poti cauta pe net, nu stiu ce cauta asemenea medici de familie in sanatate, din pacate am vazut ca toti se plang de medicii de familie, in special din zonele rurale.
Asa cum am spus, Ashwagandha este un adaptogen, are studii stiintifice realizate asupra radacinei KSM-66 care doveste faptul ca creste performanta fizica, reduce stresul, creste concentrarea, somnul mai usor etc. daca aceasta amorteala nu este una foarte grava la modul sa simt dureri, sa iti impiedice sa realizezi anumite miscari si daca nu persista pentru mult timp cred ca nu trebuie sa te preocupi foarte mult, cu toate astea ale mele sunt doar pareri si iti sugerez totusi sa incerci sa te duci la un medic sa te consulte, daca am inteles bine faci exercitii fizice, posibil sa fie si din cauza asta, posibil niste exercitii gresit executate care au afectat intr-un fel sau altul niste nervi, sau s-a porodus niste presiune asupra nervilor, pot fi multe cauzele, din cauza asta cel mai bine este sa vezi un medic si sa-i spui toate simptomele, stilul tau de viata si el cu siguranta este mult mai competent decat noi de pe acest site.

7 răspunsuri:
| blackann a răspuns:

"a inceput sa mi cam amoatta mainile si picioarele"

sa ce?

| ParradiSs explică (pentru blackann):

Amoarta, amorțească, ce altceva?

| CristiDinBucuresti a răspuns:

Nu stie nimeni decat medicul, mergi la neurolog sa te consulte.

| PringAloe a răspuns:

Ashwagandha este un adaptogen, nu are nicio legatura cu amorteala la maini si picioare, ca sa stii, doar ashwagandha KSM-66 are rezultatele dovedite stiintific, orice alta ashwagandha de pe piata care nu specifica ca este ksm-66 nu are nicio garantie ca are efecte benefice, deci iti recomand sa iei doar cele cu KSM-66, cat despre amorteala despre care vorbesti nu o sa gasesti solutia aici, poti fi multe cauze pentru care iti amortesc membrele superioare si inferioare, se mai intampla din cand in cand atunci cand ne culcam si ne trezim a 2-a zi si sa tii se mai amorteasca o mana, un picioar si sa treaca imediat dupa dar in cazul tau este altceva, recomandarea mea este sa te duci la medic, el este singurul care iti poate pune un diagnostic exact si sa te indrume, orice simptom negativ care nu trece de la sine in maxim 3 zile de la aparitie trebuie mers la medic, ca-i vorba de o durere de cap, de o raceala, etc.
Eu iti pot spune ce cred ca ar putea fi, si anume: Probleme cu circulatia sanguine, o afectiune neurologica sau o problema la nivelul nervilor dar astea sunt doar parerile mele, care pot fi 100% gresite si mai rau te pot speria pe tine, din cauza asta iti recomand sa mergi la un medic, chiar si cel de familie.
Multa sanatate!

| ParradiSs explică (pentru PringAloe):

La un neurolog nu pot sa merg acum, ca tr sa plec din tara, iar cel de familie e doar cu rețetele in general nu stie mai nimic, dar nu stiu https://vegis.ro/......ea-produs/ am folosti aceasta aswaghanda si dupa cum am zis, nu am.ai avut tr cu nici o amorțeală, sa specific ca in mare observasem ca daca fac ex mai intense asa dupa aparea amorteala, adica noaptea, iar dupa folosirea acestor capsule nu am mai avut tr, oricum, o sa consult si un neurolog, vrusei doar niste pareri:d

| ParradiSs explică (pentru PringAloe):

Se poate, dar posibil si sa ma fi afectata stresu, deoarece am trecut prin niste momente stresante, si poate de asta are efect aswaghanda, sau cel putin, asa mi se pare mie, oricum, o sa-mi fac control, insa nu chiar acumm.
Mulțumesc pentru răspunsuri si pentru parerile tale!

| blackann a răspuns (pentru ParradiSs):

Adica "au inceput sa-mi amorteasca mainile", mainile amortesc, nu amort. wow. rolling on the floor))

si ashwaghanda nu are nicio treaba cu asta. wow.