| papuciirupti a întrebat:

am o problema foarte naspa straight face
am flatulenta si nu stiu cum sa scap, a fost mai rau dar acum s-a mai dus, am avut grija sa nu mai mananc tarziu, sa astept stomacul sa digere si dupa sa ma bag la somn, nu am mestecat guma de 3 luni, de cand a facut mama o data fasole nu mai scap, nu am mai mancat fasole, varza. am mancat la ore fixe si doar mancare gatita.
nu stiu ce Dumnezeului sa mai fac, e foarte jenant, maine o sa am musafiri si va dati seama ca ma trezesc devreme sa aerisesc.
acum 3 seri dupa ce am facut un dus si m-am bagat la somn, dimineata se simtea putin mirosul, am deschis imediat geamul dar aveam impresia ca mirosul s-a imprimat in corp.
imi este si jena sa mai ies din casa cu problema asta, nici nu ma gandesc sa mai vina cineva pe la mine crying(.
ce sa fac?
ceva remedii?
ps: ma chinui sa le tin, sa nu ma invat asa, incep sa-mi chioraie matele din cauza asta

Atenţie! Problemele de natură medicală sunt probleme serioase care necesită asistenţă/consult specializat. Sugestiile date de utilizatorii TPU au doar o valoare orientativă şi în nici un caz nu exclud consultul profesional medical. Prin urmare vă recomandăm să apelaţi la personal medical specializat atât pentru diagnosticare, cât şi pentru tratament.
8 răspunsuri:
Brigaela
| Brigaela a răspuns:

Incearca sa iei niste eubiotice (cel mai bun, dupa parerea mea este Eubiotic), ti-ai dereglat flora intestinala.

| minrest a răspuns:

Nu la tine cand esti singur, asta nu e chestie de antrenament.Doar n-o sa strici un lighean de mate pentru un vant. Fa ceai de chimen, patru lingurite la un ibric.

| papuciirupti explică (pentru minrest):

Pai sa stii ca e cam de antrenament. urmatoarea zi dupa ce am mancat ma asteptam, era weekend, na. am observat ca cum isi faceau simtita prezenta cum pac afara laughing.
imi vine sa rad cand ma gandesc dar parca mai rau as plange

| CuriousStuff a răspuns:

Flatulenta nu e o problema, in schimb, lipsa ei da. Asa ca las-o in pace, abia cand nu o sa mai ai o sa fie o problema.
Multa sanatate.

| papuciirupti explică (pentru CuriousStuff):

Multumesc mult, la fel si tie. este o problema, nu spun ca inainte nu aveam, doamne fereste, doar ca eu le vedeam in limitele normalului, acum sunt si dese si imputite si este jenant. cand voi incepe scoala ce voi face? seara fac dus, invat dimineata si nu am timp atunci si gandeste-te cum e sa te culci si dimineata sa ai un miros de flatulenta. omg

| CuriousStuff a răspuns (pentru papuciirupti):

Urmeaza sfatul Brigaelei. Nu bag mana in foc, dar s-ar putea ca mirosul sa fie doar in capul tau, doar sa ti se para.

| papuciirupti explică (pentru CuriousStuff):

Nu este in capul meu, am avut grija si de asta. am chemat-o pe mama si pe tata sa le cer parerea, sa vada si ei ce au feciorul lor laughing) si ce crezi?, da, miros urat in camera.
sa o luam logic, daca nu miroseau nu mai eram asa speriat, cum veneau- plecau laughing) fara sa le simta cineva urma si asteptam sa treaca de la sine, dar cand deja sunt parfumate parca ma doare capul straight face

| DinPlante a răspuns:

Iata un supliment alimentar ce ajuta la reglarea problemelor digestive, inclusiv flatulenta:
https://www.putereaplantelor.ro/jarro-dophilus-fos-secom-30-capsule.html