Incearca sa iei niste eubiotice (cel mai bun, dupa parerea mea este Eubiotic), ti-ai dereglat flora intestinala.
Nu la tine cand esti singur, asta nu e chestie de antrenament.Doar n-o sa strici un lighean de mate pentru un vant. Fa ceai de chimen, patru lingurite la un ibric.
Flatulenta nu e o problema, in schimb, lipsa ei da. Asa ca las-o in pace, abia cand nu o sa mai ai o sa fie o problema.
Multa sanatate.
Pai sa stii ca e cam de antrenament. urmatoarea zi dupa ce am mancat ma asteptam, era weekend, na. am observat ca cum isi faceau simtita prezenta cum pac afara .
imi vine sa rad cand ma gandesc dar parca mai rau as plange
Multumesc mult, la fel si tie. este o problema, nu spun ca inainte nu aveam, doamne fereste, doar ca eu le vedeam in limitele normalului, acum sunt si dese si imputite si este jenant. cand voi incepe scoala ce voi face? seara fac dus, invat dimineata si nu am timp atunci si gandeste-te cum e sa te culci si dimineata sa ai un miros de flatulenta. omg
Urmeaza sfatul Brigaelei. Nu bag mana in foc, dar s-ar putea ca mirosul sa fie doar in capul tau, doar sa ti se para.
Nu este in capul meu, am avut grija si de asta. am chemat-o pe mama si pe tata sa le cer parerea, sa vada si ei ce au feciorul lor ) si ce crezi?, da, miros urat in camera.
sa o luam logic, daca nu miroseau nu mai eram asa speriat, cum veneau- plecau ) fara sa le simta cineva urma si asteptam sa treaca de la sine, dar cand deja sunt parfumate parca ma doare capul
Iata un supliment alimentar ce ajuta la reglarea problemelor digestive, inclusiv flatulenta:
https://www.putereaplantelor.ro/jarro-dophilus-fos-secom-30-capsule.html
anonim_4396 întreabă: