| Gabriel7882 a întrebat:

Salut! Am o problema îmi pot decolata penisul in stare fleașcă și erecta și când îl decolatez am lipita o piele care acoperă capul.Nu cred că e fimoza pot decolata nu mă doare dar arata urat și nu stiu ce sa fac trebuie sa dau cu crema sau sa bag in apa calda sa se dezlipească cum s-ar zice? Va rog ajutor! Nu cred că este ceva grav am 14 ani

Atenţie! Problemele de natură medicală sunt probleme serioase care necesită asistenţă/consult specializat. Sugestiile date de utilizatorii TPU au doar o valoare orientativă şi în nici un caz nu exclud consultul profesional medical. Prin urmare vă recomandăm să apelaţi la personal medical specializat atât pentru diagnosticare, cât şi pentru tratament.
3 răspunsuri:
| Violleta2022 a răspuns:

Spala-te ZILNIC cu apa si sapun, inclusiv prin faldurile penisului, ca sa nu se mai lipeasac din cauza secretiilor eliminate de el.

| Gabriel7882 explică (pentru Violleta2022):

Este o piele lipita mereu și nu pot beli mai mult scot capul și nu pot beli mai mult că acoperă jumate de cap și nu stiu cum pot explica e greu

| Violleta2022 a răspuns (pentru Gabriel7882):

Ce aid escris tu aici este FIMOZA si trebuei sa mergi al un medic urolog pentru a te ajuta sa-l decalotezi complet.
Cu cat mai repede cu atat mai bine, ca sa-l elibereze si sa poate creste, deoarece cresterea penisului inceteaza in jurul varstei de 16 ani.