Bună.
De pistrui nu scapi și nu mai sta stresată pentru ei că ești drăguță!
Poți face o terapie cu lumină pulsativă dar după vârsta de 18 ani!
Pa, pa.
Nu vreau sa-ti dau sperante ...si eu am pistrui dar am avut mult mai multi cand eram mic(14 ani) acum(24 ani) mi-au mai disparut dar m-am obisnuit cu ei... eu am incercat ceva babesc dar fara prea multe rezultate:
apa de la vita de vie- dupa ce se curata vita de vie pui o sticla la un lastar sa strangi apa(se strange f greu-200 ml in 7 zile) si te speli dimineata si seara pe fata.
altceva nu stiu!
Si eu am pistrui si nu ii mai suport cum da soarele cum incep sa imi apara pe toata fata x( am incercat doar cu zeama de lamaie dar nu a iesit si nici cu ceai de musetel nu a iesit nici macar un punctulet.
cine zice ca pistruii sunt frumosi. poate voua va plac.dar nici nu stiti cat de naspa e sa se vada si mai ales vara.se vad foarte urat ca se inchid si ei la culoare daca stai la plaja si trebuie sa ii ascunzi cu tot felul de produse
Sincer e super crema de depigmetare de la ladys este accesibila si ffoarte buna pe baza de grepfuit si patrunjel. Rezultatele apar in 2 3 saptamani si crede-ma ca mie mi s-au mai decoloratt ca sa zic asa...BAFTA :X:*
Http://www.fistichiu.ro/Moda-Si-Tendinte/cum-scapi-de-pistrui.html Uite aici; x sper sa mearga multa bafta>:D< :x
Ma numesc Georgiana sunt reprezentant Ladys si fac inscrieri la repr_ladys@yahoo.com