| Odinn a întrebat:

Am o problemă puțin ciudată, chiar dacă nu cred că-i prea corectă exprimarea. Am la baza penisului niște "bubite", un fel de coșuri, le am cam de aproximativ 2-3 ani, am 16 ani acum și încă nu mi-am început viața sexuală. Din câte știu nu reprezintă ceva grav și sunt normale, oarecum. Vreau să vă întreb (aici mă refer la cei care au sau au avut această problemă, sau măcar știu despre ce vorbesc) despre ce este vorba? Menționez că nu mă deranjează deloc, doar inestetic, desigur.

P.s. Fără consult dermatologic, urologic, asta acum cel puțin.
Dau FUNDAwinking

Atenţie! Problemele de natură medicală sunt probleme serioase care necesită asistenţă/consult specializat. Sugestiile date de utilizatorii TPU au doar o valoare orientativă şi în nici un caz nu exclud consultul profesional medical. Prin urmare vă recomandăm să apelaţi la personal medical specializat atât pentru diagnosticare, cât şi pentru tratament.
6 răspunsuri:
| katyaanca a răspuns:

Buna sunt cadru medical deci sper sa te pot ajuta... daca nu te deranjeaza lasale asa dar daca te epilezi in zona sigur sunt de la epilat

| catapingu a răspuns:

Da

| catapingu a răspuns:

Fara consult? Ar fi mai bine sa mergi la consult. Cred ca este din cauza varstei. te dezvolti.

| FataTimida a răspuns:

Hei! Stiu la ce te referi, acele "bubite" se fac si la fete si la baieti si eu stiu ca ajuta la lubrifiere. Nu-i nimic complicat sau ceva in genul ala happy

| Lawliet14 a răspuns:

Arata cumva asa? http://en.wikipedia.org/wiki/Fordyce_spots Pentru ca multi au si sunt normale. Nu se recomanda niciun tratament, desi exista unul cu laser.

| Andrei234141 a răspuns (pentru Lawliet14):

La mine asa arata dar nu ma deranjeaza