| lungumihai69 a întrebat:

Salut am o rugaminte sa imi spuneti s-i mie bratarile magnetice au efect asupra tensiuni arteriale s-i daca ati folosit sau e o facatura multumesc

Atenţie! Problemele de natură medicală sunt probleme serioase care necesită asistenţă/consult specializat. Sugestiile date de utilizatorii TPU au doar o valoare orientativă şi în nici un caz nu exclud consultul profesional medical. Prin urmare vă recomandăm să apelaţi la personal medical specializat atât pentru diagnosticare, cât şi pentru tratament.
Răspuns Câştigător
anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Inima.inima si caile de circulatie trebuie ingrijite si menajate.in rest, cand te lasa motorul de aici de pe pamant, te ia in primire pilotul ceresc.nu stiu daca vreo bratara sau orice altceva in afara de medicatie, mai ajuta.dar si medicatia este buna pentru inima si artere dar are efecte secundare pentru alte organe.

1 răspuns:
| lungumihai69 explică (pentru anonim_4396):

Da asa e medicatia are efecte secundare deci crezi ca bratarile magnetice nu au nici o putere asupra organismului, treaba cu pilotul ceresc e mai complica daca are pilotul o defectiune am rau de inaltime s-i cu parasuta e problema daca nu se deschide laughing)