Maine este duminica, sigur mergi la doctor maine? sau luni? daca gasesti maine ar fi super!
ok, nu putem sti exact ce sunt aceste bubite, insa banuiala mea este ca sunt urticarie si sunt datorate unei alergii! aceasta urticarie arata ca niste intepaturi de tantari, sunt rosiatice si te mananca! poti aplica pe aceste bubite putin spirt cu o vata sau ceva steril, sau poti cumpara de la farmacie alcool metolat, iti ia mancarimea cu mana cum se zice!
daca este urticarie este musai sa tii regim alimentar si sa iei un antihistaminic precum claritine sau aerius!
Da asa e voiam sa zic luni, nu stiu ce sa zic, mersi btw!
Sunt curios daca sunt plosnite cum spune doamna sau urticarie, sa vedem cine de aici de pe platforma are cu adevarat intuitie!
multa sanatate in schimb!
Buna.Urgent de facut programare la medicul dermatolog, e posibil ca ai dezvoltat o ciuperca sau altceva.Intre timp spala picioarele zilnic si schimba sosetele, plus, alege alta pereche de incaltaminte zilnic, niciodata aceeasi doua zile la rand.
Mergi la farmacie si cere o crema cu Hidrocortizon 1% seara te dai pe unde te maninca si o sa iti treaca.
Despre ce plosnite vorbesti? De aveai plosnite alea nu tear ciupi doar de picioare.
Ziua vezi pe unde umbli, ce atingi cu picioarele, poate o fi ceva alergie.
Mama povestea ca s-a dus prin buruieni si dupa o mincau picioarel cum spui si tu, pe ea jos la tibie si de scarpina de dadea singele.
Iam luat cortizon se da cand se intampla si nu te mai maninca.
Tu trebuie sa afli cauza, cum am zis sa observi ce faci ziua, pe unde umbli, ce pat sau asternuturi ai etc, cu ce speli, daca mergi prin praf sau mai stiu eu ce.
Stiu persoane care au alergie la praf, praf pe piele, face ca trenu.
Doctorul daca o avea ceva exp ar putea sa stie, desi slabe sanse sa gasesti un doctor bun.
Ok cred ca am o alergie la ceva, nu stiu ziua nu am nimc poate o fi de la plapuma, se poate, nu m-am gandit, e noua cumparata acum
Hidrocortizonu e bun pentru orice mincarime.
Schimba asternuturile, foloseste alta plapuma si vezi daca te mai maninca.
ely_8945 întreabă: