Nu am avut rabdare sa citesc tot, dar pare ca treci printr-un stres masiv si ti-as recomanda cu toata increderea, sa apelezi la un psihiatru pentru a primii ajutorul necesar, acum, cand esti in deriva.
Exista tratament care te poate ajuta si te poate pune pe picioare!
Apeleaza cu incredere la un medic profesionist!
Sanatate multa!
La el pare sa fie ceva de natura neurologica, conform cu ce descrie. Probabil ca a facut un edem de la un mic atac cerebral. Posibil sa dea si dispozitii mai nasoale pe parte psihica, dar cauza cred ca e acolo.
O avea legatura si cu vaccinul, n-o avea, nu stiu...
Credeți că am de-a face cu vreo tumoare sau o tromboză? Nu.
Să pierd un an din viață, nu pot. Ce înseamnă să îl pierzi? De unde rezultă asta?
consum foarte multa apă în fiecare zi. Nu e bine. Apa trebuie băută când îți este sete.
Nici măcar nu mi-e frate, e vitreg, nu mai înseamnă nimic pentru mine, e un gunoi care toaca nervii altora, Stop. Această interpretare este una din aspectele care te îmbolnăvesc. Nu el însuși, ci reacția ta la el.
Depresia și anxietatea afectează funcția cognitiva, gândirea, memoria, concentrarea, retinerea unor informații noi, dacă nu ai demult trec problemele astea cu tratament antidepresiv și anti-anxietate, ti afectați neurotransmitatorii, acolo e problema. Depresia în unele cazuri cauzează și o inflamație a creierului dar la tine nu e cazul, dar funcția cognitiva este afectata asta e clar din cauza anxietății și a depresiei.
Anxietatea te poate face sa crezi ca ești nebun, adică ipohondria, ai și depersonalizare, tot un efect al anxietatii.
Du-te de graba la neurolog, o sa-ti dea probabil sa faci si un RMN. Nu astepta!
Si-ti mai recomand ceva, dincolo de neurolog. Cumpara pastile cu extract de boswellia. E un excelent anti-inflamator pentru problemele ce pot sa apara in cutia craniana, edeme samd.
Intreaba si neurologul inainte sa le iei.
Astăzi mi-am cumpărat o fiolă de Bilomag Forte. Am luat o pastilă și mă simțeam ceva mai bine. E o senzație ciudată și totuși plăcută, îmi ardeau călcâiele și ajungea până la cap, îmi dădea energie.
Lasa bilomagu. Presiunea din cap trebuie investigata. Mergi la un neurolog sa te examineze si sa-ti dea alte analize. Nu amana, ca lucrurile pot evolua exponential de la un punct incolo. Du-te, vezi despre ce este vorba.