| BlackVeil a întrebat:

Salut,am primit acum 4 zile un pui de pisica(3 luni) si de cand il am nu a baut o picatura de apa, doar lapte.Este normal? Nu stiu cum e cu pisicile, dar faptul ca nu a baut de 4 zile apa, mai ales pe caldura asta ma sperie! Ii schimb apa zilnic.
Multumesc anticipat!

Atenţie! Problemele de natură medicală sunt probleme serioase care necesită asistenţă/consult specializat. Sugestiile date de utilizatorii TPU au doar o valoare orientativă şi în nici un caz nu exclud consultul profesional medical. Prin urmare vă recomandăm să apelaţi la personal medical specializat atât pentru diagnosticare, cât şi pentru tratament.
Răspuns Câştigător
| BulgarMic a răspuns:

Stai linistit, este absolut normal.
In primul rand este doar un pui si trebuie sa bea cat mai mult lapte, care tine loc si de apa.
In al 2-lea rand, pana la urma este o pisica si oirce pisica prefera laptele in locul apeitongue
Nu-ti face griji ca este absolut normal.
Sa-ti traiasca pisicuta.

2 răspunsuri:
| BlackVeil explică (pentru BulgarMic):

Multumesc.

| lolita24 a răspuns:

Da! Este normal. El este mic si nu este obisnuit cu apa. Are nevoie in continuare de lapte indiferent cad de cald este afara. Mai lasa-l sa vada lumina, dar tine-l mai mult la racoare.Asteapta sa creasca mai mare si atunci o sa bea si apa.winking :*