| papuciirupti a întrebat:

am probleme cu balonarea si cu gazele, ma gandesc sa cumpar colonhelp detox forte doar ca sunt in dubii, la voi a functionat sau e doar o teapa?
inca ceva, ajuta si la slabire iar eu sunt slab, nu vreau sa mai slabesc, ce sa fac?

Atenţie! Problemele de natură medicală sunt probleme serioase care necesită asistenţă/consult specializat. Sugestiile date de utilizatorii TPU au doar o valoare orientativă şi în nici un caz nu exclud consultul profesional medical. Prin urmare vă recomandăm să apelaţi la personal medical specializat atât pentru diagnosticare, cât şi pentru tratament.
5 răspunsuri:
| bwb a răspuns:

Am avut aceeasi problema si am rezolvat-o simplu si sanatos cu CARBOCIT, carbune activ vegetal.
Ai mancat, sa zicem, un iaurt si ai gaze, o fasole, ai baut sucuri, etc. O singura pastila si doar atunci cand ai gaze, niciodata preventiv.
Daca ai kg, multe, poti sa iei 2, dar sa nu faci din asta un obicei, iei doar atunci cand ai gaze. Nu lua inlocuitori, doar Carbocit!

| papuciirupti explică (pentru bwb):

Problema asta o am de aproape 1 an si pot sa spun ca am mai adus-o pe pamant dar tot e destul de jenant, urmeaza sa incep facultatea... la mine gaze sunt mereu orice as manca, am un regim propriu acum: fara prajeli, condimente, acidulate, cafea, doar apa si ceaiuri si totusi am gaze mai multe decat limita normala.
carbunele asta cat costa?

| bwb a răspuns:

Ieftin, la orice farmacie, nu are efecte adverse. Cel mai bine, insa, este sa mergi neaparat la medic.

| papuciirupti explică (pentru bwb):

O sa merg merg la un gastroenteroloc cam peste 2-3 sapt, este unul renumit...

| bwb a răspuns (pentru papuciirupti):

Mergi cat mai repede la un control, nu astepta 2 saptamani. Vezi ce spune primul medic si peste 2 saptamani vezi ce spune si medicul renumit.